Velešići, Muhameda Ef. Pandže

Prodaja, Stan, trosoban, Velešići

Trosoban stan funkcionalnog rasporeda i dvostrane orijentacije sa lođom i lijepim pogledom, naselje Velešići

1 2 66m2
97.000 KM ~49.595 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 66m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Velešići. Zahvaljujući dvostranoj orijentaciji (Sjever-Jug) i funkcionalnom rasporedu prostorija, osiguran je ugodan boravak u stanu za porodice sa više članova.


Djelimiča adaptacija stana urađena je 2018. godine kada je promijenjena vanjska stolarija u kuhinji i dnevnom boravku, te postavljena nova PVC. Osim pomenutog, drugih ulaganja u stan nije bilo, tako da budući vlasnici imaju mogućnost eventualnu adaptaciju izvršiti prema vlastitim željama i mogućnostima.


Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena 1987. godine, a ista je pozicionirana u središnjem dijelu naselja Velešići, u neposrednoj blizini Hotela “Grand” i Tržnog centra “Penny” kao i drugih sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.


Lokacija:

Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Muhameda ef. Pandže, naselje Velešići.


Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: Tržni centar “Penny”, Hotel “Grand”, mnogobrojni ugostiteljski objekti, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, itd.


Lokacija je povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca. 150M od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.


Sadržaj:

Na desnoj strani predsoblja nalazi se degažman, dok je lijevo trpezarija i toalet, a ravno se nalazi dnevni boravak. Pristup lođi i kuhinji omogućen je iz trpezarije. Na desnoj strani degažmana nalazi se kupatilo dok su ravno spavaće sobe.


Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija pvc u kuhinji i dnevnom boravku, u ostalim prostorijama drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, toaletu, kupatilu i lođi.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 042p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 97.000KM

Cijena EUR: ~49.595EUR

Lokacija

Adresa: Muhameda Ef. Pandže

Grad: Sarajevo, Velešići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 66m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1987

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo