Ilidža, Rakovička cesta

Prodaja, Zemljište, Ilidža

Prodaje se građevinska parcela površine 5250 m2, smještena uz glavnu sabraćajnicu u naselju Mostarsko Raskršće, opština Ilidža

0 0 5250m2
689.000 KM ~352.280 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se građevinska parcela površine 5250 m2 (prema informacijama iz ZK, prema katastru je 5319 m2), smještena uz glavnu saobraćajnicu koja povezuje Sarajevo sa više gradova u Srednjebosanskom kantonu, naselje Mostarsko Raskršće, opština Ilidža.

Predmetna nekretnina se nalazi na ravnom terenu sa pristupom na veoma prometnu sabraćajnicu što predstavlja idealnu priliku za poslovnu djelatnost koja zahtjeva veliku frekvenciju. Također na samo cca. 250 metara se nalazi pristup na saobraćajnicu M17 koja povezuje Sarajevo sa Mostarom i više gradova u Hercegovačko-neretvanskom katnonu. Pristup na auto put je udaljen cca. 5 minuta vožnje što dodatno doprinosi odličnoj povezanosti kako sa centralnim dijelom grada tako i sa svim ostalim putnim pravcima. Bitno je napomenuti da se u bližoj okolini nalazi mnoštvo poslovno skladišnih objekata poznatih sjvetskih komapanija kao što su Coca-Cola, Scania, Wurth, Akova itd. Također u kruženju je smješteno mnoštvo trgovačkih i ugostiteljskih objekata a centralni dio opštine Ilidža je udaljen cca. 5 minuta vožnje. Ono što karakteriše ovu nekretninu jeste odlična saobraćajna povezanost, ravan teren, mogućnost gradnje, velika frekvencija ljudi i vozila. Zbog svojih karakteristika predmetna parcela predstavlja idealno mjesto za izgradnju većeg poslovno-stambenog objekta.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Rakovička cesta, naselje Mostarsko raskršće, opština Ilidža. Centralni dio opštine Ilidža je udaljen cca. 5 minuta vožnje a centar grada na cca. 20 minuta. U neposrednom okruženju je smješteno mnoštvo ugostiteljskih i tgrgovačkih objekata, Sedma osnovna škola, benziska pumpa, apoteka, itd.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 065p/2018K

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 689.000KM

Cijena EUR: ~352.280EUR

Lokacija

Adresa: Rakovička cesta

Grad: Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 5250m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor