Novogradnja Apple Residence!

Korak bliže cilju! ✔️

Građevinski radovi u stambenom kompleksu Apple Residence su u završnoj fazi o čemu svjedoči i snimak s lica mjesta. Fasada je gotova, lift ugrađen, a ostali radovi teku punom parom.

Smješten u samom centru grada, ovaj stambeni kompleks nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mjesto životnog stila, kvalitetne gradnje i atraktivne lokacije. Savremene i funkcionalne stambene jedinice projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara, bilo da kupuju prvu nekretninu, nekretninu za investiciju ili novi dom za svoju porodicu.

Uz kupovinu stana postoji mogućnost kupovine garaže ili garažnog mjesta te ostave. Cijena individualne garaže s rolo vratima iznosi 44.000,00 KM s PDV-om, dok je cijena garažnog mjesta 40.000,00 KM s PDV-om.

Kako biste što lakše došli do svog željenog doma, za Vas smo omogućili najpovoljnije uslove finansiranja u saradnji sa većinom vodećih banaka koje Vam garantuju finansijsku sigurnost i ekonomičnost prilikom kupovine stana.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz jednu od stambenih jedinica (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu): 

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Topalović +387 62 993 433 ili pošaljite email naena@prostor.ba