Novogradnja Apple Residence!

Korak bliže cilju! ✔️

Građevinski radovi u stambenom kompleksu Apple Residence su u završnoj fazi o čemu svjedoči i snimak s lica mjesta. Fasada je gotova, lift ugrađen, a ostali radovi teku punom parom.

Smješten u samom centru grada, ovaj stambeni kompleks nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mjesto životnog stila, kvalitetne gradnje i atraktivne lokacije. Savremene i funkcionalne stambene jedinice projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara, bilo da kupuju prvu nekretninu, nekretninu za investiciju ili novi dom za svoju porodicu.

Uz kupovinu stana obavezna je i kupovina garaže ili garažnog mjesta te ostave. Cijena individualne garaže s rolo vratima iznosi 40.000,00 KM s PDV-om, dok je cijena garažnog mjesta 38.000,00 KM s PDV-om.

Kako biste što lakše došli do svog željenog doma, za Vas smo omogućili najpovoljnije uslove finansiranja u saradnji sa većinom vodećih banaka koje Vam garantuju finansijsku sigurnost i ekonomičnost prilikom kupovine stana.

Video:

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Topalović +387 62 993 433 ili pošaljite email naena@prostor.ba