Drugi o nama

Drugi o nama

PROSTOR - Lider na tržištu nekretnina u BiH

Želim iskazati veliko zadovoljstvo suradnjom sa agencijom Prostor…Toliko ljubaznosti, izlazaka u susret, nigdje nisam srela. Kad razgovarate sa njima imate osjećaj kao da razgovarate sa prijateljima. Sve pohvale. Kamo sreće da takvu ljubaznost dobijamo i u drugim sferama života.

- Kupac A.V., stan Grbavica


Strogi profesionalizam. Europski način poslovanja u Bosni i Hercegovini. Sve preporuke!

- Prodavac N.T., stan Hrasno


Prije izvjesnog vremena kupili smo stan na Dobrinji u ulici Omera Dolovčića. Imamo potrebu da Vam se obratimo i kažemo da smo prezadovoljni sa odnosom, sa uslugom i profesionalnošću Vaših agenata...

- Kupac H.H., stan Dobrinja


Hvala Vam velika za svu pomoć pri prodaji stana. Veoma sam zadovoljan da je sve išlo tako brzo i glatko.

- Prodavac R.A., stan Ilidža


Kad sam prije nekog vremena došao u situaciju da treba da u Sarajevu prodam nekretninu (stan) shvatio sam da to neće biti nimalo lako obzirom da živim daleko od Sarajeva. Česta putovanja i duži boravci u Sarajevu bi mi oduzimali mnogo dragocijenog vremena i novca. Na moju sreću, jedan poznanik mi je preporučio agenciju PROSTOR. Iznenađen sam kako brzo i kvalitetno smo odradili ovaj posao i sada, svakome kome zatreba slična usluga, preporučujem ovu agenciju...

- Prodavac R.G, stan Čengić Vila


Ovom prilikom želim da se zahvalim na profesionalnosti vašeg agenta Bakira Džananovića koji nas je na veoma profesionalan i bezstresan način proveo kroz kupovinu stana na Čengić Vili.

- Kupac A.T. stan Čengić Vila


Poštovani, prije svega želim da Vam se zahvalim na poslovnosti i podršci koju ste mi pružili u potrazi za idealnom nekretninom. Moram priznati da sam kontaktirala više različitih agencija za prodaju nekretnina, ali samo su uposleni agencije Prostor reagovali pravovremeno i pružili mi sve potrebne informacije koje odgovaraju stvarnom stanju nekretnine. Na svaki upit sam dobila brz i konkretan odgovor kao i dodatnu podršku u samom procesu kupoprodaje. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu i nadam se da ćemo opet sarađivati!

- Kupac Đ.A., stan Skenderija


Vi ste agencija koja se moze samo pozeliti i vidi se da se trudite i volite svoj posao... Jedan veliki kompliment i jednog veliko hvala ide Ildi. Ja sam nju dozivela kao djevojku koja zna sta radi i sto obozava svoj posao i daje sve od sebe da klijent bude zadovoljan. Rekla sam joj da radi po svicarskim standardima - brzo odgovara i informise klijente... Ja cu vasu Agenciju rado preporuciti dalje jer ste velika pomoc i radite savrseno svoj posao.

- Prodavac E.K., stan Alipasino Polje


Krajem 2018. godine obratio sam se uglednoj sarajevskoj agenciji Prostor d.o.o., koja je u relativno kratkom periodu pronašla nekoliko potencijalnih kupaca. Nakon nešto više od mjesec dana primijenjene strategije marketinga i posebnih internih poslovnih metoda, bio sam ugodno iznenađen ekspeditivnom finalizacijom i provedbom svih neophodnih formalnosti, uz upute i savjete, sve do konačne realizacije posla.

- Prodavac E.M., poslovni prostor Hrasno


Ovim putem bih napravila kratki osvrt na rad jednog od Vaših agenata. Naime, riječ je o Vašem agentu Ildi Rahmanović, jedna mlada, odgovorna i nadasve pristojna i pozitivna osoba, sa kojom je meni kao klijentu bila čast i zadovoljstvo surađivati, a i upoznati takvu osobu. Ovim putem Vam se zahvaljujem na korektnom poslovanju, gdje je klijent uvijek na prvom mjestu...

- Prodavac M.P.– T., stan Švrakino selo


Imala sam sreću da bas Vas dobijem za svog agenta, a vezano za prodaju moje zemlje u Osijeku kod Ilidze. I ranije sam saradjivala sa agencijom Prostor, ali ste se Vi bas onako srčano i naravno stručno uhvatili u koštac sa zadatkom. Na moje veliko zadovoljstvo prodaja je napravljena brže nego sto sam očekivala i postigli ste moju željenu cijenu. Još jednom zahvaljujem na Vašem predanom radu, a agenciji Prostor želim još takvih radnika kao sto ste Vi...

- Prodavac A.F., zemljiste Ilidža


Saradnja za svaku pohvalu. Profesionalizam na zavidnom nivou. Tacnost i puna usluga na svakom pogledu. U potpunosti zadovoljan transakcijom i puno srece u buducnosti.

- Prodavac A.N., stan Grbavica