Breka, Mustafe Busuladžića

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Breka

Luksuzna namještena kuća sa baštom, parkingom i balkonom, Breka

2 4 200m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se luksuzno namještena kuća na četiri etaže površine 200m2 sa baštom. Smještena je u jako mirnom dijelu grada u ulici Mustafe Busuladžića. U blizini nekretnine nalazi se većina bitnih sadržaja (supermarket, ugostiteljski objekti, apoteke, dječija igrališta i parkovi, a u radijusu od 400m nalazi se Klinički centar Koševo, brojne školske ustanove i fakulteti, benzinska pumpa kao i autobuska stanica i taxi štand). Bitno je naglasiti da nekretnina posjeduje vlastiti parking. Iza kuće se nalazi uređena bašta na koju je omogućen pristup direktno iz dnevnog boravka.

Nekretnina je kompletno i kvalitetno adaptirana. Tom prilikom je renovirana kuhinja. Osim toga, vlasnici su izvršili adaptaciju kupatila i toaleta te su postavljeni novi podovi i nova vanjska stolarija. Uveden je dvostruki sistem grijanje (centralno toplane sa ugrađenim kalorimetrom i etažno plinsko grijanje). Uveden je sistem smart home gdje budući zakupci daljinski mogu da upravljaju raznim aspektima u kući, od podešavanja grijanja, spuštanja roletni na prozorima, video nadzora.

Kuća je podijeljena na 4 etaže, a sadrži:

Prizemlje sadrži kupatilo, vešeraj i spavaću sobu. Prvi sprat sadrži dnevni boravak, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, toalet, balkon, baštu i predsoblje. Drugi sprat sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo i predsoblje. Na gornjoj etaži je dodatni dnevni boravak, lođa i spavaća soba.

LOKACIJA Kuća se nalazi u mirnom dijelu grada ulici Mustafe Busuladžića.

SADRŽAJ Prizemlje sadrži kupatilo, vešeraj i spavaću sobu. Prvi sprat sadrži dnevni boravak, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, toalet, balkon, baštu i predsoblje. Drugi sprat sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo i predsoblje. Na gornjoj etaži je dodatni dnevni boravak, lođa i spavaća soba.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana sa alternativnom etažnim plinskim grijanjem. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Parket u svim sobama. Keramičke pločice u kupatilima i toaletu.. Kablovska TV. Internet. Telefon. Blindo vrata. Video nadzor. Alarmni sistem.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 172i/2020 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Mustafe Busuladžića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 200m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Parking
Vrt
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Centralno Toplane
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Drvena
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad