Kovačići, Splitska

Najam, Kuća, petosobna, Sarajevo, Kovačići

Namještena kuća rezidencijalnog tipa sa garažom, baštom i dvorištem, naselje Kovačići

2 4 290m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se kuća na 3 etaže (su+pr+1) od cca. 290m2 i sa okućnicom od 250m2. Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja Kovačići, u blizini OHR-a, u ulici Splitska. U neposrednoj blizini nalazi se ambasada Republike Sjeverne Makedonije ali i ostale mnogobrojne ambasade te državne i međunarodne institucije. Dio četvrti u kojem se kuća nalazi je jedno od najatraktivnijih rezidencijalnih naselja u gradu. Karakteriše ga blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan životni ambijent (shopping centri "Sarajevo City Center" i "Alta", osnovne i srednje škole, vrtić, supermarketi, ugostiteljski objekti, banka, apoteka, trolejbuska i tramvajska stanica, dječija igralšta i parkovi, kao i popularno Vilsonovo šetalište).

Prizemlje sadrži prostrani dnevni boravak čiji ugođaj upotpunjuje kamin, trpezariju koja je u kombinaciji sa kuhinjom a tu je i izlaz u zimski vrt, te veliku spavaću sobu sa kupatilom. Na prvom spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i radna soba. Bitno je naglasiti da kuća posjeduje prekrasno dvorište idealno za odmor i relaksaciju, kao i garažu u suterenu pogodnu za dva automobila, a ispred garaže su i dodatna cca. 4 parking mjesta.

Budući zakupci će imati na korištenje i jedan višenamjenski poslovni prostor od cca. 50m2 koji se nalazi u prizemlju kuće.

LOKACIJA Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja Kovačići, u blizini OHR-a, u ulici Splitska.

SADRŽAJ Prizemlje sadrži prostrani dnevni boravak čiji ugođaj upotpunjuje kamin, trpezarija koja je u kombinaciji sa kuhinjom a tu je i izlaz u zimski vrt, velika spavaća soba sa kupatilom. Na prvom spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i radna soba. Bitno je naglasiti da kuća posjeduje prekrasno dvorište idealno za odmor i relaksaciju, kao i garažu u suterenu pogodnu za dva automobila, a ispred garaže su i dodatna cca 4 parking mjesta.

STANDARD Centralno etažno električno grijanje. Centralno etažno plinsko. Grijanje na krutno gorivo. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice u kuhinjama i kupatilima. Kablovska TV. Ostava. Vešeraj. Internet. Klima. Alarm. Garaža.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 465i/2019 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Splitska

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 290m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: Su - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Kamin
Namješteno
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Videofon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Grijanje
Etažno plinsko
Kruta goriva
Električna energija
Stolarija
Drvena
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad