Stari Grad, Čadordžina

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Stari Grad

Namještena kuća sa velikom terasom i velikom garažom, Stari Grad

2 2 250m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se kompletno renovirana namještena kuća površine 250m2. Nalazi se u mirnom dijelu grada, u ulici Čadprdžina, te osim što budućim zakupcima pruža pravu oazu mira i privatnost, udaljena je svega  minut vožnje od centra. Treba naglasiti da se oko kuće prostire velika prelijepa terasa koja je ograđena. Na raspolaganju zakupcu stoji i velika garaža za 3 vozila.

Nekretnina je novije gradnje a bitno je naglasiti da je nedavno kompletno renovirana prilikom čega su korišteni kvalitetni materijali. Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana.

Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet i predsoblje. Na drugom spratu se nalazi kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarjom i dnevnim boravkom, balkon i predsoblje.    

LOKACIJA Kuća se nalazi u Starom Gradu, u ulici Čadordžina, 2 minuta vožnje od centra grada.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet i predsoblje. Na drugom spratu se nalazi kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarjom i dnevnim boravkom, balkon i predosblje.  

STANDARD Etažno električno grijanje sa alternativnim grijanjem na kstruju (inverter klime). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.  

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 189i/2022 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Čadordžina

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 250m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Internet
Telefon
Kanalizacija
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad