Vrbanjuša, Vrbanjuša

Najam, Kuća, četverosobna, Vrbanjuša

Izdaje se kuća stambene površine 140m2 izgrađena na parceli ukupne površine 126m2 u naselju Vrbanjuša, Opština Stari Grad

2 3 140m2

Izdaje se kuća spratnosti Su+Pr+Pt stambene površine cca.140m2 sagrađena na parceli ukupne kvadrature 126m2 na pristupačnoj lokaciji u mirnom i sunčanom dijelu naselju Vrbanjuša, Opština Stari Grad.

Nekretnina je sagrađena 2002. godine a posljednja adaptacija je izvršena 2007. godine kada su ugrađena blindirana vrata, popločano dvorište kvalitetnim granitnim pločama i ugrađena rolo-vrata na ulazu u dvorište. Ispred kuće je popločano dvorište koje može služiti kao parking za dva vozila.

Bitno je napomenuti da je nekretnina pozicionirana na veoma pristupačnoj lokaciji u blizini starog dijela grada a ipak izolovana od gradske buke. Ono što pored pristupačnosti i lokacije karakteriše ovu kuću jeste osunčano i uređeno dvorište. Zbog svojih karakteristika ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za život višečlane porodice na ovoj izvrsnoj lokaciji.

U suterenu se nalaze dvije podrumske prostorije kojim se pristupa iz dvorišta. Prizemlje sadrži dnevnu sobu, trepezariju, kuhinju, kupatilo i hodnik. Na potkrovlju su smještene tri spavaće sobe, kupatilo, hodnik i balkon. Etaže su povezane unutrašnjim stepeništem.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u ulici Vrbanjuša, Opština Stari Grad a smještena je u veoma mirnom i sunčanom dijelu naselja na svega 10 minuta pješačkog hoda od najužeg centra grada.

Sadržaj:
Suteren: dvije podrumske prostorije
Etaža1: Dnevna soba, trepezarija, kuhinja, kupatilo i hodnik
Etaža 2: Tri spavaće sobe, kupatilo, hodnik i balkon.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Na ulazu su ugrađena blindo vrata. Laminati su postavljeni u svim sobama a u kupatilima i kuhinji se nalaze keramičke pločice. Dvorište je popločano kvalitetnim granitnim pločama. Na samom ulazu u dvorište se nalaze rolo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšte informacije

Broj nekretnine: 269i/2019

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Vrbanjuša

Grad: Sarajevo, Vrbanjuša

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2002

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: -0.5 - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Namješteno
Električna energija
Kanalizacija
Plin
Voda