Breka, Hasana Sušića

Najam, Poslovni prostor, 10 prostorija, Sarajevo, Breka

Kancelarijski poslovni prostor od 225m2 sa skladištem od 100m2 u naselju Breka

0 0 225m2
3.900 KM ~1.994 EUR

Opis nekretnine:

Izdaju se dva spojena poslovna prostora ukupne uknjižene površine 225m2 i skladišni prostor uknjižene površine 100m2 u atraktivnom dijelu naselja Breka. Dva poslovna prostora, od kojih je jedan na prizemlju, a drugi u suterenu, su spojena i napravljene su stepenice koje ih povezuju. Poslovni prostor kao cjelina, ima ukupno šest kancelarijskih prostorija čiji se broj dodatnim pregrađivanjem može povećati. Na svakoj etaži postoji toalet, a u suterenskom dijelu poslovnog prostora nalazi se i mala kuhinja. Veliki stakleni portali omogućavaju dovoljan prodor svjetlosti tako da je poslovni prostor tokom cijelog dana svijetao i osunčan.

U nekretninama nije bilo značajnijih ulaganja, osim što je u svim prostorijama postavljen laminat 2006. godine, te su ugrađena protuprovalna ulazna vrata i instaliran alarmni sistem. Veoma je bitno naglasiti da je u istoj zgradi pozicioniran i skladišni prostor uknjižene površine 100 m2, koji ima vlasiti mokri čvor.

Ulazak u poslovni prostor je omogućen iz dvije ulice, i to iz Hasana Sušića i Ismeta Mujezinovića, a zahvaljujući njihovoj širini, pristup teretnim vozilima također je olakšan.

Lokacija:
Nekretnine se nalaze u prizemlju i suterenu stambene zgrade pozicionirane u mirnom dijelu ulice Hasana Sušića, naselje Breka. U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se osnovna i srednja škola, kao i veći broj visokoškolskih ustanova. Supermarketi, pijaca Ciglane, sportsko-rekreacioni centri Koševo i Zetra, Pionirska dolina, bolnica Koševo kao i brojni drugi objekti uveliko olakšavaju svakodnevni boravak u ovom naselju.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je glavna prostorija iz koje je na desno omogućen ulazak u druge dvije prostorije i toalet, na lijevo se pristupa stepeništu koje povezuje suterenski dio poslovnog prostora. U suterenskom dijelu, iz predsoblja na desno se pristupa svim prostorijama kao i ulaznom hodniku, na lijevo kuhinji i toaletu. Iz ulaznog hola na desno se pristupa drugim dvjema prostorijama.
Ulaskom u skladišni prostor, ravno se pristupa toaletu, na desno jednoj prostoriji. Iz te prostorije na lijevo se pristupa drugoj prostoriji.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilima. Protuprovalna ulazna vrata. Alarm.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 305i/2016 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 3.900KM

Cijena EUR: ~1.994EUR

Lokacija

Adresa: Hasana Sušića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 225m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 3

Godina izgradnje: 1985

Godina zadnje adaptacije: 2006

Sprat: -0.5 - 0/0

Sadržaji nekretnine
Ostava
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad