Halilovići, Džemala Bijedića

Najam, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Halilovići

Moderni kancelarijski prostori u Halilovićima

2 0 500m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sjajna prilika na tržištu. Sa zadovoljstvom predstavljamo i nudimo moderne kancelarijske prostore smještene sklopu poslovne zgrade u Halilovićima u neposrednoj blizini Binga.

Kancelarijski prostori dostupnih za najam (orijentisani primarno prema jugu pružajući lijep pogled u kombinaciji sa puno prirodnog osvjetljenja), sa mogućnošću iznajmljivanja radnog mjesta, registracije firme, ovisno o potrebama klijenta, te kreiranju vašeg radnog prostora prema vašim željama i standardima, koji posjeduju vrhunsku infrastrukturu za internet, 2 veće konferencijske sale, 4 manje kabine za pozive, kuhinju i chill prostor. Pristup članovima/klijentima je omogućen na 24-7

Kancelarijski prostori se nalaze na drugom spratu u sklopu postojeće firme a bitno je naglasiti da budući zakupac na raspolagnju dobija pristup i korištenje zajedničkih prostorija u sklopu cijene.

Objekat je smješten na samoj sredini grada Sarajeva. Kao neke od prednost možemo spomenuti da se u blizini zgrade nalaze i mnogi poslovno-prodajni prostori, novoizgrađene stambene zgrade (Nova Otoka, Unipromet, Dijamant, Venneto, Meandar) supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su  tržni centri( Mercur Otoka, Mercator), osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, olimpijski bazen Otoka, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Dom zdravlja-Kumrovec, te mnoge državne institucije, notarski uredi.

Poslovna zgrada se sastoji od p+2 spratova sa velikim parkingom (koji se dodatno dogovara). Kancelarije su  opremljene sa radnim stolovima, ormarićima, te svom pratećom infrastrukturom koji su pažljivo dizajnirani i osmišljen kao zajednički radni prostor, sa otvorenom i kreativnom zajednicom freelancera, remote radnika i startup-a, koji vam pruža idealno okruženje za vaš poslovni rast. Ovdje možete raditi, razmjenjivati ideje i iskustva, te stvarati snažnu mrežu podrške zajedno sa drugim istomišljenicima.

LOKACIJA Poslovna zgrada se nalazi u ulici Džemala Bijedića, Opština Novi Grad. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su  tržni centri( Mercur Otoka, Bosmal City Centa, Mercator), brojni ugostiteljski objekti i restorani, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Dom zdravlja.

SADRŽAJ Postor ukupno sadrži cca. 500m2 kancelarijskog prostora.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Itison u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i holovima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Klima.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 078i/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Halilovići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 500m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad