Ilidža, Vlakovo

Najam, Poslovni prostor, 1 prostorija, Ilidža, Ilidža

Veliki poslovno-proizvodni objekat sa parkingom (3400m2), Vlakovo

0 0 3400m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se poslovno-proizvodni objekat površine 3400m2, smješten neposredno uz cestu u mjestu Vlakovo, na lokaciji  karakterističnoj za sličan tip objekata, koja se odlikuje veoma dobrom cestovnom komunikacijom sa centrom grada, te u blizini magistralnog puta Sarajevo- Mostar.

Sastoji se od prizemlja plus tri etaže, međusobno povezane stepenicama i teretnim liftom. Objektu se pristupa putem dva ulaza, a obzirom na veličinu jednog ulaza omogućen je pristup i velikim kamionima direktno sa ceste, a ispred i iza objekta je dostupan veći broj parking mjesta. Nekretnina je izgrađena 2021. godine. Projektovan je da omogući ugradnju svih potrebnih instalacija za bilo koju namjenu bez naknadnih intervencija na samom objektu. Prizemlje je podijeljeno na dva dijela. U prednjem dijelu površine cca 566 m⊃2; su recepcija, kancelarije, te privatna garaža, dok se na stražnjoj strani objekta nalazi hala površine cca 566 m⊃2; sa velikim rolo vratima za utovar i istovar. Prvi i drugi sprat posjeduju dodatni prostor od ukupno cca 1700 m⊃2;. Na trećem spratu, na samom vrhu objekta, nalazi se luksuzan stan površine cca 566 m⊃2; sa bazenom, okružen baštom površine cca 566 m⊃2; (u izgradnji). U centralnom dijelu objekta nalaze se okna za liftove (teretni i osobni). Objekat je pogodan za raznovrsne djelatnosti kao što su proizvodnja, kancelarijsko-skladišna namjena i sl.

LOKACIJA Poslovno-proizvodni objekat je lociran u mjestu Vlakovo, u blizini magistralnog puta Sarajevo-Mostar.

SADRŽAJ Prizemlje je podijeljeno na dva dijela. U prednjem dijelu površine cca 566 m⊃2; su recepcija, kancelarije, te privatna garaža, dok se na stražnjoj strani objekta nalazi hala površine cca 566 m⊃2; sa velikim rolo vratima za utovar i istovar. Prvi i drugi sprat posjeduju dodatni prostor od ukupno cca 1700 m⊃2;. Na trećem spratu, na samom vrhu objekta, nalazi se luksuzan stan površine cca 566 m⊃2; sa bazenom, okružen baštom površine cca 566 m⊃2; (u izgradnji). U centralnom dijelu objekta nalaze se okna za liftove (teretni i osobni).

STANDARD Sistem grijanja po želji zakupaca. Vanjska i unutrašnja aluminijska stolarija. Alarm. Video nadzor. Monofazna struja. Trofazna struja.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 314i/2021 SG a

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Vlakovo

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 3400m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Alarm
Klima
Lift
Kanalizacija
Plin
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
Aluminijska
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo