Kovačići, Emerika Bluma

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Kovačići

Poslovni prostor pogodan za razne namjene sa 4 parking mjesta na izuzetno atraktivnoj lokaciji kod OHR-a na Kovačićima

1 0 110m2
2.500 KM ~1.278 EUR

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 110m2 smješten u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Nekretnina se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, kod OHR-a u naselju Kovačići. Pozicionirana je u kvartu sa značajnim brojem stanovnika u čijoj blizini su smješteni mnogobrojni sadržaji kao što su mnogobrojne ambasade, međunarodne institucije, tržni centri Sarajevo City Center i Alta, supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, apoteka i mnogi drugi sadržaji. Stanice gradskog prevoza su na svega par minuta udaljenosti.

Poslovni prostor sadrži dvije prostorije, kancelariju, ostavu, čajnu kuhinju i mokri čvor. Posjeduje visoke staklene portale što ga čini pogodnim za širok spektar djelatnosti prodajnog i uslužnog tipa (ordinacija, agencija itd.) ali i kancelarijskog (sjedište firme, predstavništvo, uredi). Osiguran je video nadzorom i alarmnim sistemom, kao i protivpožarnim sistemom sa vatro dojavom.

Bitno je istaknuti da je visina stropa cca 4 metra te je moguće napraviti galeriju radi dobijanja veće kvadrature a posebno je važno naglasiti da prostor posjeduje vlastita 4 parking mjesta sa rampom što uveliko olakšava pristup klijentima.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u naselju Kovačići, ulica Emerika Bluma.

Sadržaj:
Dvije prostorije, kancelarija, ostava, čajna kuhinja, mokri čvor.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska metalna stolarija. Keramičke pločice. Priključak za telefon i internet. Alarmni sistem. Video nadzor. Protivpožarni sistem. Vatro dojava. Parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 487i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.500KM

Cijena EUR: ~1.278EUR

Lokacija

Adresa: Emerika Bluma

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 110m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Podrum
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad