Lukavica, Draže Mihajlovića

Najam, Skladišni prostor, Istočno Sarajevo, Lukavica

Poslovno-skladišni i kancelarijski objekat u neposrednoj blizini ceste koja povezuje Istočno Sarajevo i Opštinu Novi Grad, naselje Lukavica

0 0 3800m2
10 KM ~5 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se hala površine 3800m2, smještena neposredno uz cestu u mjestu Lukavica, na lokaciji karakterističnoj za sličan tip objekata, koja se odlikuje veoma dobrom cestovnom komunikacijom sa svim dijelovima grada.

Sastoji se od prizemlja plus jedne etaže, međusobno povezane stepenicama i teretnim liftom koji se može ugraditi. Objektu se pristupa putem velikog ulaza, a obzirom na veličinu ulaza omogućen je pristup i velikim kamionima direktno sa ceste, a ispred i iza objekta je dostupan veći broj parking mjesta. Nekretnina je izgrađena 2018. godine. Projektovana je da omogući ugradnju svih potrebnih instalacija za bilo koju namjenu bez naknadnih intervencija na samom objektu. Prizemlje se sastoji od velike hale površine cca. 1300m2, na drugoj etaži je preslikana jos jedna hala iste površine. Visina hala iznosi 6m. Uz hale su smještene kancelarijske prostorije koje se prosežu na tri etaže. Objekat je pogodan za raznovrsne djelatnosti kao što su proizvodnja, kancelarijsko-skladišna namjena i sl.

Jako je bitno naglasiti da je vlasnik fleksibilan da izdaje objekat parcijalno.

LOKACIJA Poslovno-proizvodni objekat je lociran u mjestu Lukavica.

SADRŽAJ Projektovana je da omogući ugradnju svih potrebnih instalacija za bilo koju namjenu bez naknadnih intervencija na samom objektu. Prizemlje se sastoji od velike hale površine cca. 1300m2, na drugoj etaži je preslikana jos jedna hala iste površine. Visina hala iznosi 6m. Uz hale su smještene kancelarijske prostorije koje se prosežu na tri etaže. Objekat je pogodan za raznovrsne djelatnosti kao što su proizvodnja, kancelarijsko-skladišna namjena i sl.

Jako je bitno naglasiti da je vlasnik fleksibilan da izdaje objekat parcijalno.

CIJENA: Skladišni prostor 10 KM, kancelarijski 15 KM.

STANDARD Sistem grijanja po želji zakupaca. Vanjska i unutrašnja aluminijska i PVC stolarija. Alarm. Video nadzor. Monofazna struja. Trofazna struja.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 425i/2022 SG

Tip nekretnine: Skladišni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 10KM

Cijena EUR: ~5EUR

Lokacija

Adresa: Draže Mihajlovića

Grad: Istočno Sarajevo, Lukavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 3800m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Alarm
Klima
Lift
Kanalizacija
Plin
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
PVC
Aluminijska
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo