Otoka, Srđana Aleksića

Najam, Skladišni prostor, Sarajevo, Otoka

Prodajno-skladišni objekat sa velikim parkingom na Otoci

0 0 1760m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se višenamjenski poslovni objekat (sa skladištem, prodajnim dijelom i kancelarijama) ukupne površine cca. 1760m2 (plus dvorište površine cca. 1200m2) na dobroj lokaciji. Objekat se nalazi u ulici Srđana Aleksića a u blizini glavne saobraćajnice, te u neposrednoj blizini mnogih poslovnih zgrada i objekata.

Sam objekat je podijeljen na 2 etaže, posjeduje više ulaza, i sastoji od prodajno-skladišnog dijela ukupne površine 1600m2 (prizemna etaža 850m2 a prvi sprat 750m2 gdje je visina stropova 4 metra uz posjedovanje 2 transportna lifta) i kancelarijskog prostora (površine 160m2). Budućim zakupcima na raspolaganju stoji i veliki parking za veći broj vozila koji okružuje objekat (25-30 mjesta). Bitno je istaknuti da se isti može parcijalno unajmiti.

Nekretnina  pruža idealne uslove za više djelatnosti i namjena  npr. prodajni salon, sjedište firme, skladište, proizvodni pogon.

Kompletan objekat je ograđen a za dodatnu sigurnost ugrađen je video nadzor i alarmni sistem.

LOKACIJA Objekat se nalazi na dobroj lokaciji u ulici Srđana Aleksića.

SADRŽAJ Objekat je podijeljen na 2 etaže, posjeduje više ulaza, i sastoji od prodajno-skladišnog dijela ukupne površine 1600m2 (prizemna etaža 850m2 a prvi sprat 750m2 gdje je visina stropova 4 metra uz posjedovanje 2 transportna lifta) i kancelarijskog prostora (površine 160m2).

STANDARD Grijanje na pelet (vlastita kotlovnica sa alternativnm gijanjem na plin). Vanjska alu/pvc//metalna stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Beton/Laminat u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima. Interfon, Kablovska TV. Internet. Klima. Video nadzor. Alarmni sistem.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 294i/2021 SG

Tip nekretnine: Skladišni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Srđana Aleksića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1760m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Parking
Alarm
Klima
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
PVC
Alumijin i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad