Vraca, Pavla Lukača

Najam, Poslovni prostor, 10 prostorija, Sarajevo, Vraca

Potpuno adaptiran poslovni objekat sa privatnim parkingom u neposrednoj blizini Stadiona Grbavica, Vraca

10 0 350m2
4.900 KM ~2.505 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se poptuno adaptiran objekat na 3 etaže, površine cca. 350m2 u ulici Pavla Lukača u naselju Vraca. Objekat se sastoji od 3 etaže od po cca. 130m2, sa velikim dvoristem od cca. 250m2 i 4 privatna parking mjesta ispred objekta. Nalazi se u atrkativnom dijelu naselja Vrace, a u blizini Stadiona Grbavica.

Objekat je u potpunosti adaptiran 2023. godine gdje sve izmijenjeno od termo izoalcije, PVC stolarije, hrastovog parketa, plinskog etažnog grijanja marke Vaillant itd.

Ono što izdvaja ovu nekretninu od drugih jeste povoljna lokacija i kvalitetna gradnja.

Naselje u kojem se nalazi kuća je jedno od atraktivnijih naselje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U radijusu od 800 metara nalaze se: Shoping centri “SCC” i “Alta”, Vilsonovo šetalište, Osnovna škola “Grbavica 1”, nekoliko srednjih škola, obdanište, supermaketi, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji. Veoma je dobro povezana sa javnim gradskim prevozom, tramvajsko i trolejbusko stajalište su udaljeni cca. 100 metara.

Bitno je naglasiti da se ova nekretnina iznajmljuje kao poslovni objekat što znači da je pogodna za razne profile zakupaca. Vlasnici su fleksibilni i objekat mogu dodatno da opreme po želji.

Ponuda 1 350m2 4900KM

Ponuda 2 300m2 4200 KM

LOKACIJA Naselje u kojem se nalazi kuća je jedno od atraktivnijih naselje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U radijusu od 500 metara nalaze se: Shoping centri “SCC” i “Alta”, Vilsonovo šetalište, Osnovna škola “Grbavica 1”, nekoliko srednjih škola, obdanište, supermaketi, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji.

Veoma je dobro povezano sa javnim gradskim prevozom, tramvajsko i trolejbusko stajalište su udaljeni cca. 100 metara.

10 prostorija sa 10 kupatila/toaleta.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Interfon. Internet. Klima uređaj. Tavan. Blindo vrata.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 162i/2023 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 4.900KM

Cijena EUR: ~2.505EUR

Lokacija

Adresa: Pavla Lukača

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 350m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 10

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije: 2023

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Alarm
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo