Hrasno, Džamijska

Najam, Stan, dvosoban, Hrasno

Prostran dvosoban namješten stan sa dva balkona, Hrasno - IZNAJMLJENO!

1 1 59m2
Izdaje se prostran dvosoban namješten stan površine 59m2 u ulici Džamijska, naselje Hrasno. Smješten je na prvom spratu stambene zgrade. U krugu od 200m nalaze se raznovrsni sadržaji kao što su: tržni centar "Robot", supermarketi, mnogobrojni ugostiteljski objekti, restorani, dom zdravlja, stanice javnog gradskog prevoza i dr., a ispred stambene zgrade se nalazi veliki javni parking.

Nekretnina je adaptirana prije nekoliko godina, od čega možemo izdvojiti postavljanje novog parketa, ugradnju nove kuhinje, te renoviranje kupatila. Stan se odlikuje veoma dobrim i funkcionalnim rasporedom prostorija, a sastoji se od dnevnog boravka sa balkonom, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom i izlazom na drugi balkon, kupatila i predsoblja.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Džamijska u naselju Hrasno. U krugu od 200m nalaze se raznovrsni sadržaji kao što su: tržni centar "Robot", supermarketi, mnogobrojni ugostiteljski objekti, restorani, dom zdravlja, stanice javnog gradskog prevoza i dr., a ispred stambene zgrade se nalazi veliki javni parking.

Sadržaj:
Dnevni boravak sa balkonom, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i drugim balkonom, kupatilo, predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Interfon. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV. Klima uređaj.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 472/i2017 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Džamijska

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Klima
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane