Koševsko Brdo, Braće Begić

Najam, Stan, garsonjera, Koševsko Brdo

Namještena garsonjera na trećem spratu u naselju Koševsko brdo - IZNAJMLJENO!

1 0 26m2
Izdaje se namještena i kompletno adaptirana garsonjera površine 26m2 na trećem spratu stambene zgrade. Ova nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Koševsko brdo, Ulica Braće Begić, u neposrednoj blizini ambasade Narodne Republike Kine. Ovaj dio grada sa samim centrom povezan je autobuskom linijom, te je autobusko stajalište udaljeno dvije minute hoda. U neposrednoj blizini ove mikrolokacije nalaze se tržni centar "Konzum" i "Robot", osnovna škola i mnogobrojni ugostiteljski objekti. Duž cijele ulice nalazi se i zajednički parking, pa je time olakšano i korištenje automobila.

Stan je adaptiran posljednjih godina. U toku 2016. godine postavljena je nova vanjska PVC stolarija. Godine 2018. vlasnik je ugradio potpuno novu kuhinju sa svim električnim elementima. Bitno je napomenuti da veliku prednost ove nekretnine predstavljaju jako niske režije.

Lokacija:
Ova garsonjera se nalazi u neposrednoj blizini ambasade Narodne Republike Kine u ulici Braće Begić.

Sadržaj:
Predsoblje, jedna prostorija, odvojena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo.

Standard:
Centralno gradsko grijanje "Toplane". Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u glavnoj prostoriji. Keramika u kupatilu, kuhinji i predsoblju. Kablovska TV. Interfon. Internet. Zajednički parking ispred zgrade.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 543i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Braće Begić

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 26m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1967

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane