Marijin Dvor, Maršala Tita

Najam, Stan, dvosoban, Marijin Dvor

Dvosoban namješten stan pored SCC-a sa lijepim pogledom i velikim zatvorenim balkonom, ulica Maršala Tita

1 1 80m2

Izdaje se namješten dvosoban stan površine 80m2 na četvrtom spratu stambene zgrade sa liftom pored Sarajevo City Centra u ulici Maršala Tita. Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji. Nadomak stana su smješteni Sarajevo City Centar, Parlament, Alta shopping centar, policijska i zdravstvena ustanova, ugostiteljski objekti, stanice javnog prevoza i mnogi drugi sadržaji koji su potrebni za svakodnevni život.

Stan je dvostrano orijentisan i djelimično adaptiran tokom zadnjih godina. Tom prilikom je vlasnik postavio novu vanjsku stolariju i blindirana ulazna vrata vrata.

Bitno je napomenuti da zgrada ima zajednički parking, ali budući zakupac može iznajmiti garažu koja se nalazi iza stambene zgrade.

Stan sadrži spavaću sobu, kupatilo, toalet, balkon, dnevni boravak, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Maršala Tita, pored Sarajevo City Centra.

Sadržaj:
Stan sadrži spavaću sobu, kupatilo, toalet, balkon, dnevni boravak, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom i predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje toplane. PVC vanjska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšte informacije

Broj nekretnine: 132i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Maršala Tita

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane