Bjelašnica, Babin Do

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

SPECIJALNA PRILIKA! Moderno namješten trosoban apartman, sa ostavom, na vrhunskoj lokaciji apartmanskog centra "Srebrena lisica", Babin do, Bjelašnica. *****VIRTUELNA ŠETNJA*****

1 2 58m2 360° View
274.000 KM ~140.094 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se  fantastičan trosoban, trostrano orijentisan apartman, uknjižene površine 58,74m2, na drugom spratu objekta,koji se nalazi u sklopu stambeno-poslovnog centra vrhunske kvalitete „Srebrena lisica“ na Babinom Dolu.

Predmetni tip nekretnine karakteriše odličan raspored prostorija i maksimalna iskorištenost prostora,izvrsna mikrolokacija sa direktnim izlazom na ski-stazu,te odličan kvalitet gradnje objekta. Apartman se sastoji od izuzetno prostranog dnevnog boravka i kuhinje izgrađenih u savremenoj "open space" izvedbi, dvije spavaće sobe sa otvorenim pogledom prema trgu naselja Srebrena lisica i hotelu Han,  hodnika i komfornog kupatila. Cijeli objekat je savremeno arhitektonski projektovan tako da se prilagođava planinskom ambijentu, ne remeteći harmoniju okoline, a istovremeno nudeći moderan sadržaj.

Izuzetan kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti vrhunsku stolariju renomiranog proizvođača Schüco, prvoklasni višeslojni parket,keramičke pločice I klase, unutrašnja visokokvalitetna stolarija s skrivenim baglamama, BOSCH konvektori itd.

Veoma je bitno naglasiti da se apartman prodaje sa svim namještajem koji se vidi na slikama, kao i skijašnicom na etaži -1! Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta površine 13,50m2!

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman (za potpuni ugođaj molim Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno): 

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +38762111511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

LOKACIJA Apartman je smješten u objektu apartmansko-poslovnog kompleksa Srebrena lisica, sa direktnim izlazom na ski stazu. U neposrednoj blizi smješteni su svi atraktivni objekti poput kafića,hotela i prodavnica. Planinski ambijent se nalazi na samo 25 kilometara od glavnog grada,a karakterišu ga čist planinski zrak, netaknuta priroda, šumski krajolik, kao i brojni sportsko-rekreativni i hotelski kompleksi. Izgradnja brojnih turističkih sadržaja na lokalitetu Babinog dola, upotpunit će Vaš ugođaj i boravak u budućem toplom domu!

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se predsoblju i hodniku. Iz hodnika desno smještene su dvije spavaće sobe sa prelijepim pogledom prema trgu naselja, pravo iz hodnika nalazi se komforno kupatilo, dok se na lijevo pristupa dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom.

STANDARD Grijanje je obezbjeđeno putem el.energije, konkretno konvektori marke Bosch,kamin,te u kupatilu podno grijanje. Unutrašnja stolarija drvo. Vanjska stolarija aluminijska, marke Schuco. Ulazna vrata su protuprovalna i vatrootporna,sa sigurnosnom bravom. Podovi u sobama, hodniku,dnevnom boravku i kuhinji su urađeni od prvoklasnog parketa. Podovi u kupatilu urađeni od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i  galanterijom , a obrađena keramikom I klase. Lift. Video nadzor objekta i prilaznog puta.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2024 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 274.000KM

Cijena EUR: ~140.094EUR

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 58m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Kamin
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Aluminijska
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad