Bjelašnica, Babin Do

Prodaja, Apartman, dvosoban, Bjelašnica

Moderno namješten dvosoban apartman,sa terasom, na odličnoj lokaciji, u objektu vrhunske kvalitete, Bjelašnica,Babin do. NAMJEŠTAJ GRATIS! UKNJIŽENO! ***Virtuelna šetnja 360°***

1 1 51m2 360° View
275.000 KM ~140.605 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izuzetno atraktivan, potpuno namješten dvosoban apartman, uknjižene površine 51,35m2, na etaži prizemlja (stvarna visina prvi sprat) koji se nalazi na odličnoj lokaciji olimpijske planine Bjelašnica, u objektu vrhunske kvalitete gradnje.

Predmetni tip apartmana karakteriše odlična spratnost, maksimalna iskorištenost prostora, te vrhunski kvalitet gradnje objekta. Apartman se sastoji od izuzetno prostranog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje izgrađenih u savremenoj "open space" izvedbi, komforne spavaće sobe, terase sa pogledom prema stazi, hodnika i  kupatila. Kompletan apartman je namješten modernim i kvalitetnim namještajem, sa posebnim akcentom na tople tonove i prirodne materijale.

Izuzetan kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti vrhunsku stolariju, prvoklasni višeslojni parket,keramičke pločice I klase, unutrašnja visokokvalitetna stolarija s skrivenim baglamama.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° za apartman (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu): 

Veoma je bitno naglasiti da se apartman prodaje sa svim namještajem koji se vidi na slikama, kao i pripadajućom zajedničkom skijašnicom (prema navodima vlasnika).

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

LOKACIJA U neposrednoj blizi smješteni su svi atraktivni objekti poput kafića, hotela i prodavnica. Planinski ambijent se nalazi na samo 25 kilometara od glavnog grada, a karakterišu ga čist planinski zrak, netaknuta priroda, šumski krajolik, kao i brojni sportsko-rekreativni i hotelski kompleksi. Izgradnja brojnih turističkih sadržaja na lokalitetu Babinog dola, upotpunit će Vaš ugođaj i boravak u budućem toplom domu!

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se hodniku. Iz hodnika desno nalazi se kupatilo, dok se pravo iz hodnika nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Pristup spavaćoj sobi je omogućen iz dnevnog boravka, dok je izlaz na terasu omogućen iz dnevnog boravka i spavaće sobe.

STANDARD Grijanje je obezbjeđeno putem el.energije, kamin. Bojler marke Ariston. Unutrašnja stolarija drvo. Vanjska stolarija aluminijska. Ulazna vrata su protuprovalna i vatrootporna, sa sigurnosnom bravom. Podovi u sobi, dnevnom boravku i kuhinji su urađeni od prvoklasnog parketa. Podovi u kupatilu,hodniku i terasi urađeni od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i  galanterijom, a obrađena keramikom I klase. Lift marke Schindler. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 009p/2024 NG

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 275.000KM

Cijena EUR: ~140.605EUR

Lokacija

Adresa: Babin Do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Kamin
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
Aluminijska
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad