Ciglane, Merhemića trg

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Ciglane

Poslovni prostor sa galerijom i širokim portalima orijentisan na Alipašinu ulicu, naselje Ciglane, Centar

0 0 54m2
249.000 KM ~127.312 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran poslovni prostor sa širokim portalima uknjižene površine 54,38m2 (plus galerija površine cca. 25m2) smješten u prizemlju zgrade u naselju Ciglane. Primarna orijentacija je istok, to jeste na Alipašinu ulicu, jednu od najprometnijih ulica u drumskom i pješačkom saobraćaju u Sarajevu.

Poslovni prostor je kompletno adaptiran 2018. godine kada je vlasnik zamijenio vodovodne i električne instalacije, napravio galeriju u prostoru, postavio nove keramičke pločice i zamijenio unutrašnju stolariju.

Poslovni prostor je trenutno preuređen u svrhu ugostiteljskog objekta te bi vlasnik budućim kupcima ostavio većinu namještaja na poklon.

Pozicija na glavnoj saobraćajnici, kao i široki portali daju širok spektar potencijalnih namjena ovog prostora kao: ugostiteljski objekat, prodajni prostor, predstavništvo firme, kancelarijske prostorije i sl.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade u ulici Merhemića trg, naselje Ciglane.

SADRŽAJ Prostor se trenutno sastoji od: jedne prostorije, galerije, prostora šanka, ostave i dva toaleta.

STANDARD Grijanje je na električne konvektore. Vanjska stolarija Aluminijska. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice. Sistem alarma i video nadzora. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 005p/2023 BD

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 249.000KM

Cijena EUR: ~127.312EUR

Lokacija

Adresa: Merhemića trg

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Alarm
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
Alumijin i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad