Centar, Derebent

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

Trosoban stan na prvom spratu manjeg stambenog objekta, ulica Derebent, naselje Bjelave. Cijena: 1887KM/m2

1 2 64m2
121.000 KM ~61.866 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 64,13m2 smješten na prvom spratu u manjoj zgradi u ulici Derebent, naselje Bjelave. Objekat sadrži samo dvije stambene jedinice a sa stražnje strane je smješteno manje zajedničko dvorište, idealno za porodična druženja i odmor.

Lokacija je mirna, veoma sunčana, sa mnoštvom rezidencijalnih objekata (luksuznih kuća i stanova) iznajmljenih visokopozicioniranim stranim državljanima. Centar grada je udaljen svega par minuta vožnje automobilom.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i trijema.

Dvostrana orjentacija sjever- jug ovu nekretninu čini svijetlom i ugodnom za boravak. Potrebno je izvršiti adaptaciju stana što je prilika za prilagođavanje ukusu i potrebama novog vlasnika.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu manje stambene zgrade u ulici Derebent, naselje Bjelave. U neposrednoj blizini nekretnine smještena je autobuska stanica, supermarketi "Mercator" i "Amko", ugostiteljski objekti, BH pošta, apoteka, osnovna škola, religijski objekti, a na širem području se nalaze visokoobrazovne institucije, studentski dom, mnogobrojne ambasade i predstavništva itd.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, predsoblja i trijema.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u svim prostorijama, keramičke pločice u kupatilu.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 029p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 121.000KM

Cijena EUR: ~61.866EUR

Lokacija

Adresa: Derebent

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 64m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad