Kovačići, Splitska

Prodaja, Stan, četverosoban, Kovačići

Prostran četverosoban stan sa lođom na atraktivnoj lokaciji u blizini Ambasade Republike Indonezije, naselje Kovačići

1 3 124m2
249.000 KM ~127.312 EUR

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 124,41m2 u ulici Splitska, naselje Kovačići. Smješten je na trećem a ujedno i posljednjem spratu manje stambene zgrade koja se nalazi u blizini Ambasade Republike Indonezije.

Nekretnina je 2000. godine nadograđena na postojeći stambeni objekat, tom prilikom kompletno adaptiran i do danas uredno održavan. Istaknute odlike ove stambene jedinice su prostrane prostorije, funkcionalan raspored istih kao i četverostrana orijentacija koja ovu nekretninu izdvaja od ostalih. Veoma je bitno spomenuti činjenicu da je pregrađivanjem prostranog dnevnog boravka moguće dobiti dodatnu spavaću sobu što bi uveliko povećalo funkcionalnost.

U bližem okruženju dostupan je veći broj parking mjesta tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na trećem spratu manje stambene zgrade u ulici Splitska, naselje Kovačići.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti, tržni centri "SCC", "Alta", "Importane". Centar grada sa svim pratećim sadržajima nalazi se na udaljenosti od svega deset minuta hoda.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa spavaćim sobama, ravno dnevnom boravku i trpezariji, na lijevo kuhinji, kupatilu i trećoj spavaćoj sobi. Ravno iz trpezarije se pristupa lođi.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Alternativno grijanje na električne konvektore. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i na lođi. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 036p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 249.000KM

Cijena EUR: ~127.312EUR

Lokacija

Adresa: Splitska

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 124m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Lođa
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo