Lukavica, Vojvode Radomira Putnika

Prodaja, Stan, petosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica

Dvoetažni petosoban stan sa dva balkona, Lukavica, Istočno Sarajevo

1 4 80m2
149.500 KM ~76.438 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvoetažni petosoban stan ukupne uknjižene površine 80,40m2 na 4. i .5 spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Lukavica, Istočno Sarajevo.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 2005. godine i ima ukupno 5. spratova.

Stan se sastoji od dvije etaže. Prva etaža je ukupne površine 27,40m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, toaleta, predsoblja i balkona. Druga etaža je ukupne površine 53m2 i sastoji se od četiri sobe, degažmana, kupatila i balkona.

Orijentacija stana je jug- istok, te je nekretnina osunčana veći dio dana, a obzirom da u okolini nema većih stambenih objekata, pogled iz stana je otvoren. Stan posjeduje individualne mjerače za potrošnju vode, struje, plina.

Nekretnina je nakon izgradnje 2005. godine redovno održavana, tako da je odličnom stanju i spremna za useljenje.

Nekretnina predstavlja odličnu investiciju za dugoročni ali i kratkoročni najam zbog lokacije, dispozicije prostorija i odvojenih etaža.

Pogodna mikrolokacija u sklopu naselja, tržni centar TOM, čine stan idealnim za porodični način života.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA  Stan se nalazi na 4. i 5. spratu stambene zgrade u ulici Vojvode Radomira Putnika, naselje Lukavica, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobuska stanica i terminal za gradski i međugradski saobraćaj, TC Tom, TC Bingo, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, kao i igralište za djecu se nalazi cca 10 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dvije etaže. Prva etaža je ukupne površine 27,40m2 i dispozicijski se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, toaleta, predsoblja i balkona. Druga etaža je ukupne površine 53m2 i sastoji se od četiri sobe, degažmana, kupatila i balkona.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice na balkonima, kupatilu, toaletu i u kuhinji. Parket u sobama, degažmanu i predsoblju. Internet. Interfon. Namještaj

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 051p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 149.500KM

Cijena EUR: ~76.438EUR

Lokacija

Adresa: Vojvode Radomira Putnika

Grad: Istočno Sarajevo, Lukavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad