Marijin Dvor, Goruša

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Prostran trosoban stan u ul. Goruša, naselje Marijin Dvor, u neposrednoj blizini parka „Hastahana“

1 2 80m2
249.000 KM ~127.312 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine cca. 80m2 smješten u prizemlju (stvarna visina visoko prizemlje) stambene zgrade u početnom dijelu ulice Goruša, na vrhunskoj lokaciju u naselju Marijin Dvor. Zgrada je izgrađena u austrougarskom periodu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja i ostave. Nalazi se u izvornom stanju, te se budućim koristnicima ostavlja mogućnost da ga adaptiraju prema vlastitim preferencijama.

Blizina Opće bolnice, poslovnog centra Skenderija, Predsjedništva i mnogih drugih institucija, kao i njena spratnost, ovoj nekretnini daju veliki potencijal za korištenje u poslovne svrhe (kancelarijski prostor, predstavništvo, ordinacija).

LOKACIJA Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Goruša, naselje Marijin Dvor. Lokacija stana je u mirnoj oazi centra grada u blizini svih sadržaja koji doprinose kvaliteti života: veliki tržni centri kao što su Sarajevo City Center, Alta i BBI, osnovne i srednje škole, brojni ugostiteljski objekti i restorani, Opća bolnica "Prim. Dr. Abdulah Nakaš", JU Dom zdravlja, religijski objekti, mnogobrojni parkovi i igrališta i mnogi drugi.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja i ostave.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Ostava.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 010p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 249.000KM

Cijena EUR: ~127.312EUR

Lokacija

Adresa: Goruša

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1930

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad