Marijin Dvor, Avde Jabučice

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Svijetao trosoban stan sa lođom i pogledom na grad, ulica Avde Jabučice, naselje Marijin Dvor

1 2 71m2
329.000 KM ~168.215 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran svijetao trosoban stan sa lođom i otvorenim pogledom na Trebević uknjižene površine 71m2 smješten na drugom spratu manje stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1960-ih godina.

Stan je djelimično adaptiran i to godine 2020. Predmet adaptacije bilo je i kupatilo gdje su zamijenjene vodovodne instalacije, sanitarni elementi i keramičke pločice. Godine 2013. je zamijenjena kompletna vanjska PVC stolarija u stanu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, lođe, ostave i predsoblja.

Predmetna nekretnina je smještena u ulici Avde Jabučice u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra i Unitic-ovih nebodera. Iako se nalazi u centru grada, opet je lokacijski izdvojena na cca. 200 m od pomenutih institucija. Zgrada je okružena zelenilom sa svih strana što je rijetkost na ovakvim lokacijama. Bitno je napomenuti da se u zajedničko dvorište pristupa kroz kapiju, te budući kupci dio dvorišta mogu koristiti za parking automobila.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Sarajevu, u samom centru grada u ulici Avde Jabučice u najrazvijenijoj Općini Centar.

Samo ste par koraka udaljeni od najvažnijih tačaka grada:

Institucije – Predsjedništvo BiH, Vlada FBiH, zgrada Općine Centar, Kantonalni sud  itd.;

Poslovni centri – BBI centar, Skenderija, Sarajevo City Centar i Alta Centar

Zdravstvene ustanove – Dom zdravlja “Vrazova” i Opća bolnica “Abdulah Nakaš”

Prosvjetne ustanove – OŠ “Hasan Kikić”, OŠ “Isak Samokovlija”, kao Srednja mašinska tehnička  škola, Američki univerzitet u Bosni u Hercegovini, Srednja građevinsko-geodetska škola, Filozofski fakultet i sl.

Renomirani objekti kulturnog i društvenog karaktera – Narodno pozorište, Kamerni teatar, SARTR, Zemaljski muzej, multiplex Cinema City i drugi sadržaj.

Zelene površine- Mali park, Veliki park, pješačke zone u ulicama Titova i Ferhadija, Baščaršija i dr.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Protivprovalna vrata. Lođa. Zajedničko dvorište.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Arijana Hasović
Arijana Hasović
Br. certifikata: 01-01.1-61/23
Poslovnica Stup
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 007p/2024 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 329.000KM

Cijena EUR: ~168.215EUR

Lokacija

Adresa: Avde Jabučice

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Arijana Hasović
Arijana Hasović
Br. certifikata: 01-01.1-61/23
Poslovnica Stup