Vrtovi Sunca, Sarajevo

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Vrtovi Sunca

Veći dvosoban stan sa balkonom i lijepim pogledom, Vrtovi Sunca! U cijenu uključen kompletan namještaj

1 1 62m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 62,19m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade u ulici Midhat Karić Mitke, naselje „Vrtovi Sunca“, Opština Centar. Stan krasi balkon, lijep pogled i odličan raspored prostorija (svim prostorijama se pristupa iz predsoblja), te obilje prirodne svjetlosti tokom cijelog dana.

Bitno je naglasiti da je u cijenu uključen kompletan namještaj osim ličnih stvari.

Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 2012. godine. Pri njenoj izgradnji korišteni su kvalitetni materijali. Pored toga, vlasnik je ugradio i roletne, te klima uređaj što upotpunjava kompletan ugođaj boravka u nekretnini.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblja.

Lokacija je veoma dobro povezana sa ostatkom grada a ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor pa je korištenje automobila uveliko olakšano. Uz stan se prodaje i ostava od cca. 1,5m2 smještena u suterenskom prostoru zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade novije gradnje koja je pozicionirana u mirnom dijelu naselja "Vrtovi Sunca". Naselje je koncipirano na način da je izdvojeno od svakodnevnih gužvi i gradske buke a opet dobro komunikacijski povezano sa užim centrom grada. U neposrednoj blizini se nalaze mnogobrojni sadržaji kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, pekara, apoteka, osnovna škola, zoološki centar Pionirska dolina, trolejbuska okretaljka, veliki broj igrališta i parkova i mnogi drugi.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon. Klima uređaj. Balkon. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV. Zajednički parking ispred zgrade.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 043p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Sarajevo

Grad: Sarajevo, Vrtovi Sunca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 62m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2012

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Blindo vrata
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena