NOVOGRADNJA SUNNY SIDE, SEDRENIK!

Stanovi od 68 m2 do 74 m2 vrhunske kvalitete i odličnog pogleda u osunčanoj manjoj stambeno-poslovnoj zgradi na Sedrenik

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi stambeno-poslovni objekat u novogradnji Sunny Side lociran na Sedreniku, općina Centar, Sarajevo.

Objekat je pozicioniran direktno uz glavnu ulicu i nalazi se na cca 10 minuta vožnje od BBI centra i samog centra Sarajeva a pored izvrsne južne orjentacije koja garantuje obilje svjetlosti, karakteriše ga i fantastičan otvoren pogled prema gradu iz većine stambenih jedinica.

Spratnost objekta je -1+P+2 sa ukupno jednom poslovnom i 13 stambenih jedinica, od čega su dostupne 3 stambene jedinice.

U cilju da se budućim vlasnicima olakša rješavanje stambenog pitanja stanovi su projektovani da zadovolje potrebe stanara u različitim fazama modernog života.

Budućim stanarima nudi se i mogućnost kupovine parking mjesta po jedinstvenoj cijeni od 11.700,00 KM s PDV-om za jedno vanjsko parking mjesto.

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Svi stanovi su uknjiženi i spremni za useljenje!

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +38762111511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba