NOVOGRADNJA PARK RESIDENCE!

Stanovi 52-298 m2 vrhunske kvalitete I savršenog pogleda na izuzetno atraktivnoj lokaciji u samom srcu Sarajeva

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi stambeno-poslovni kompleks smješten u samom centru Sarajeva.Jedinstvena pozicija ovog kompleksa se nalazi na uzvišenju bogatom vegetacijom, te nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja.Još jedna posebnost lokacije su fantastične vizure na grad,čiji maksimum je iskorišten upotrebom panoramskih staklenih stijena.

„Park Residence“ čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

„Park Residence” pored udobnosti I privatnosti luksuznog doma nudi i uživanje u različitim zajedničkim sadržajima namjenjenim isključivo stanarima i njihovim posjetiocima među kojima možemo istaknuti: zatvoreni bazen, spa i fitness centar, otvoreni tenski tereni, kino sala itd. Stanari će također moći uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a u prizemlju, koji su otvoreni za javnost, čime se unaprijeđuje i kvalitet života lokalne zajednice.
Arhitektonsko rješenje,dizajn prostora I kvalitet gradnje vođeni su najvišim savremenim svjetskim standardima,sa naglaskom na zaštitu okoliša I stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.

Stambeni dio kondominijuma „Park Residence“ nudi više tipova apartmana, koji se razlikuju po dispoziciji, orjentaciji, vizurama i veličini.


Trenutno na ponudi imamo sljedeće tipove stanova:

  • Dvosobni stanovi površine cca 51 m2 – cca 72 m2
  • Trosobni stanovi površine cca 87 m2 – cca 92 m2
  • Četverosobni stanovi s otvorenim pogledom na grad cca 116 m2 – cca 146 m2
  • Četverosobni stanovi s otvorenim pogledom prema parku cca 142 m2 – cca 160 m2
  • PENTHOUSE dvosobni stanovi površine cca 52 m2 – cca 66 m2
  • PENTHOUSE četversobni stanovi površine cca 122 m2 – cca 160 m2
  • PETNHOUSE petosobni stanovi površine cca 298 m2


Objekat je u fazi gradnje te se završetak radova i useljenje očekuje u toku 2025 godine!

Za zakazivanje termina razgledanja predmetne nekretnine pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +38762111511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba