NOVOGRADNJA RIVERSIDE, STUP! Ograničena akcijska ponuda do 31.12. POPUSTI DO 10%!

Savršeni dvosobni stanovi dvostrane orjentacije i idealne spratnosti, površine od 50 do 53 m2 u manjem stambeno-poslovnom kompleksu u izgradnji, pored rijeke Dobrinje, Stup!

Iz naše ponude izdvajamo izrazito funkcionalne dvosobne stanove, odlične kvadrature i rasporeda prostorija, idealne spratnosti, dvostrane orjentacije, dostupne na etažama I, II i III sprata novog stambeno-poslovnog objekta u izgradnji u neposrednoj blizini Binga na Stupu!

Stanove karakterište prostrani dnevni boravak i kuhinja dizajnirani u modernoj "open space" varijanti (površine cca 33m2), komforna spavaća soba i moderno kupatilo. Odličan raspored prostorija, idealna spratnost, savršena dvostrana orjentacija (sjevero-istok), uređena zelena površina kao i planski osmišljen prostor za najmlađe generacije samo su neke od pozitivnih,poželjnih karakteristika kojima raspolažu ove jedinice.

Vrlo je važno naglasiti i izdvojiti činjenicu da je na današnjem tržištu veoma mali broj dostupnih nekretnina ovog tipa u novogradnji, tako da navedene karakterisitike izdvajaju nekretninu kao odličnu priliku i investiciju za sve generacije.

Trenutno na ponudi imamo sljedeće kvadrature predmetnog tipa stana:

  • Dvosoban stan površine od cca 53m2 na etaži I sprata, sa cijenom već od 3.250 KM/m2
  • Dvosoban stan površine od cca 50m2, na etažama II i III sprata, sa cijenom već od 3.400 KM/m2

Investitor je već obezbjedio pravosnažnu građevinsku dozvolu, a građevinski radovi na objektu su počeli sa radom u junu 2023, dok je završetak radova  planiran početkom 2025. godine.

U ranoj fazi gradnje moguće izvršiti spajanje stanova!

Kupci u pretprodaji mogu iskoristiti i jedinstvenu priliku i ostvariti do 10% popusta na navedene cijene, koristeći ograničenu ponudu koja je u toku za navedeni tip stana!

Svim budućim stanarima se nudi i mogućnost kupovine otvorenog parking mjesta po cijeni od 11.700,00 KM s PDV-om i/ili garažnog mjesta po cijeni od 20.000,00 KM s PDV-om.

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +38762111511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba