Aerodromsko naselje, Hajrudina Šabanije

Najam, Kuća, 7 soba, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Namještena sedmosobna kuća sa velikom baštom i garažom na atraktivnoj lokaciji, Aerodromsko naselje

3 6 325m2
1.800 KM ~920 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se namještena kuća na tri etaže u ulici Hajrudina Šabanije. Karakteristična gradnja za ovaj dio naselja nudi budućim zakupcima prostrane sobe i veliku terasu za ugodan boravak i odmor u ovoj nekretnini. Kuća posjeduje ograđenu baštu cca. 1300m2, a ukupna površina stambenog prostora iznosi 325m2.

Objekat je sagrađen 2010. godine. Razveden je plinski etažni sistem grijanja, te je ostavljena mogućnost alternativnog električnog etažnog grijanja. U cijeloj kući je razveden alarmni sistem i video nadzor  što pruža veliku sigurnost za buduće zakupce.

Bitno je naglasiti da pored ove kuće se nalazi ista ovakva kuća koja je na raspolaganju budućim zakupcima ako žele da zakupe obje kuće.

Kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u ulici Hajrudina Šabanije u naselju Aerodromsko naselje. Lokacija je izuzetno mirna i u neposrednoj blizini se nalaze razni sadržaji poput trgovinskih i uslužnih objekata, stanica javnog gradskog saobraćaja, banke, pošte, apoteke i dr., a Osnovna škola "Ćamil Sijarić" i Dobrinjska Gimnazija su udaljeni oko 500 metara. Tržni centar Mercator i centralni dio naselja Dobrinja nalaze se na nekoliko minuta hoda od zgrade. Stanica trolejbuskog saobraćaja koji saobraća na relaciji Dobrinja -Trg Austrije je udaljena cca 150 metara.

U dvorištu je smještena garaža sa daljinskim otvaranjem, prikladna za veći automobil, a u dvorištu ispred objekta nudi se  dovoljno prostora za dodatna 2-3 parking mjesta. U prizemlju je smješten veliki dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom u dvorište, takodjer u prizemlju kuće se nalazi kuhinja, kupatilo i jedna spavaća soba. Prvi sprat sadrži 4 spavaće sobe i kupatilo, te jedna spavaća soba ima izlaz na balkon. I na drugom spratu nalazi se jedna spavaća soba sa kupatilom.

Nekretnina je idealna za ambasadu, predstavništvo, delegaciju ili višečlanu porodicu koja na prvo mjesto stavlja sigurnost ambijenta, te prirodno okruženje sa dvorištem za igru djece.

LOKACIJA Kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u ulici Hajrudina Šabanije u naselju Aerodromsko naselje. Lokacija je izuzetno mirna i u neposrednoj blizini se nalaze razni sadržaji poput trgovinskih i uslužnih objekata, stanica javnog gradskog saobraćaja, banke, pošte, apoteke i dr., a Osnovna škola "Ćamil Sijarić" i Dobrinjska Gimnazija su udaljeni oko 500 metara. Tržni centar Mercator i centralni dio naselja Dobrinja nalaze se na nekoliko minuta hoda od zgrade. Stanica trolejbuskog saobraćaja koji saobraća na relaciji Dobrinja -Trg Austrije je udaljena cca 150 metara.

SADRŽAJ U prizemlju je smješten veliki dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom u dvorište, takodjer u prizmlju kuće se nalazi kuhinja, kupatilo i jedna spavaća soba. Prvi prat sadrži 4 spavaće sobe i kupatilo te jedna spavaća soba posjeduje izlaz na balkon. I na drugom spratu nalazi se jedna spavaća soba sa kupatilom.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja  drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u hobi sobi, kuhinji, kupatilima i terasi.Klima uređaja. Alarmni sistem. Interfon. Telefon. Kablovska TV. Internet sa duplim optičkim kablom sa velikom brzinom prenosa podataka. Blindo vrata. Garaža. Video nadzor.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 089i/2021 A SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.800KM

Cijena EUR: ~920EUR

Lokacija

Adresa: Hajrudina Šabanije

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 325m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 6

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Podrum
Vrt
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
ADSL
Internet
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor