Bjelave, Bjelave

Najam, Kuća, 7 soba, Sarajevo, Bjelave

Nenamještena rezidencija sa 12 parking mjesta u neposrednoj blizini italijanske ambasade

4 4 350m2
Na upit
Iznajmljuje se nenamještena rezidencija u neposrednoj blizini italijanske ambasade. Kuća sadrži četiri spavaće sobe, dva dnevna boravka, trpezariju, kuhinju, četiri kupatila, ostavu, radnu sobu, podrum, balkon i predsoblje. Nekretina je adaptirana korištenjem kvalitetnih materijala. Nalazi se u mirnom dijelu naselja Bjelave. Budući zakupci će moći boraviti u ugodnoj životnoj sredini, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup centru i svim njegovim sadržajima. Bitno je istaknuti da rezidencija posjeduje i veliki privatni parking za cca. 12 vozila. Nekretnina predstavlja idealnu opciju za ambasadu s obzirom na dispoziciju, broj prostorija, lokaciju i veliki broj parking mjesta. Naročito treba spomenuti činjenicu da su vlasnici ostavili mogučnost da se nekretnina unajmi i u poslovne svrhe (sjedište kompanije, agencije i dr).

Lokacija:
Rezidencija se nalazi na Bjelavama cca. 2 minuta hoda od italijanske ambasade.

Sadržaj:
Četiri spavaće sobe, dva dnevna boravka, trpezarija, kuhinja, četiri kupatila, radna soba. ostava, podrum, balkon i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Alarmni sistem. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 266i/2012

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Bjelave

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 350m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 4

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1999

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: -0.5 - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Podrum
Ostava
Interfon
Internet
Plin
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad