Breka, Ismeta Mujezinovića

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Breka

Nenamještena kuća sa terasom i garažom na atraktivnoj lokaciji u naselja Breka

2 3 178m2
Na upit

Izdaje se nenamještena kuća na pet poluetaža na atraktivnoj lokaciji u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Breka. Karakteristična gradnja za ovaj dio rezidencijalnog dijela naselja Breka nudi budućim zakupcima prostrane sobe i veliku terasu za ugodan boravak i odmor u ovoj nekretnini. Kuća posjeduje ograđeno dvorište 118 m2, a ukupna površina stambenog prostora iznosi 178 m2.

Objekat je sagrađen 1985. godine, a potpuno adaptiran 2012. godine po američkim standardima i propisima sigurnosti za delegaciju i ambasadore. Obnovljene su elektro instalacije, postavljen bukov parket, obnovljena unutrašnja stolarija, pojačana krovna konstrukcija sa novom termoizolacijom i novim kvalitetnim crijepom, te razvedeni dupli optički kablovi za telefon i internet u svim prostorijama sa velikom brzinom prenosa podataka.
Razveden je plinski etažni sistem grijanja sa vlastitom kotlovnicom, te je ostavljena mogućnost alternativnog električnog etažnog grijanja koje je također spojeno na sistem.

U suterenu je smještena garaža sa daljinskim otvaranjem, prikladna za veći automobil, a u dvorištu ispred objekta nudi se dovoljno prostora za dodatna 2-3 parking mjesta. U prizemlji se nalazi kotlovnica i prostorija namjenjena za razne hobije, teretanu ili neku drugu vrstu rekreacije. Prvi sprat sadrži dnevni boravak sa izlazom na prostranu terasu cca. 20 m2, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Drugi sprat sadrži glavnu spavaću sobu i kupatilo sa sigurnosnim vratima za dodatnu sigurnost i prevenciju od neželjenih situacija. Na poluetaži drugog sprata smještene su dvije spavaće sobe sa zasebnim izlazima na zajednički balkon.

Nekretnina je idealna za ambasadu, predstavništvo,delegaciju ili višečlanu porodicu koja na prvo mjesto stavlja sigurnost ambijenta, te prirodno okruženje sa dvorištem za igru djece ili kućnog ljubimca. Nudi se mogućnost poslovne namjene objekta u vidu hostela ili prenoćišta.

Lokacija:
Kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u ulici Ismeta Mujezinovića u naselju Breka. U neposrednoj blizini se nalaze stanice javnog gradskog prevoza, obrazovne i vjerske institucije, KCU Koševo, supermarketi, pekare, igrališta i razni drugi sadržaji.

Sadržaj:
Prizemlje: I poluetaža: kotlovnica, II poluetaža:hobi soba.
Prvi sprat: III poluetaža: dnevni boravak i kupatilo, IV poluetaža: kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na terasu.
Drugi sprat: V poluetaža: glavna spavaća soba, kupatilo, te dvije spavaće sobe sa zasebnim pristupom zajedničkom balkonu.

Standard:
Centalno etažno plinsko grijanje sa vlastitom kotlovnicom i mogućnost alternativnog električnog etažnog grijanja. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Bukov parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u hobi sobi, kuhinji, kupatilima i terasi. Tri klima uređaja (dnevna soba i dvije spavaće sobe). Sigurna soba. Alarmni sistem. Interfon. Telefon. Kablovska TV. Internet sa duplim optičkim kablom sa velikom brzinom prenosa podataka. Blindo vrata. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adna Jusić
Adna Jusić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 333i/2015 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Ismeta Mujezinovića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 178m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1985

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Parking
Terasa
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adna Jusić
Adna Jusić
Poslovnica Stari Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor