Breka, Safeta Pašalića

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Breka

Kuća u nizu sa garažom i lijepom baštom u naselju Breka

1 3 89m2
2.000 KM ~1.023 EUR

Opis nekretnine:

Izdaje se namještena kuća u nizu na dvije etaže površine 89m2 u ulici Safeta Pašalića, naselje Breka. Nalazi se na jednoj od najtraženijih lokacija, koja će budućim zakupcima pružiti mirno i ugodno životno okruženje, nadomak centra grada. Također, u blizini su i mnogi sadržaji koji će olakšati zadovoljavanje svakodnevnih potreba (supermarket, ugostiteljski objekti, apoteka, parkovi i igrališta za djecu, Univerzitetski klinički centar Sarajevo, benzinska pumpa, stanice javnog gradskog prevoza i dr.)

Prva etaža sadrži dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, toalet i predsoblje iz kojeg se pristupa drugoj etaži kao i podrumskoj prostoriji gdje se nalazi vešeraj i ulaz u garažu. Druga etaža sadrži veliku spavaću sobu sa izlazom na terasu, dvije manje spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

Posebna pogodnost je prelijepa bašta kojoj se pristupa direktno iz dnevnog boravka, u kojoj će budući zakupci imati idealno mjesto za odmor i relaksaciju. Bitno je spomenuti i garažu koja uveliko olakšava korištenje automobila.

Lokacija:
Kuća se nalazi u naselju Breka, ulica Safeta Pašalića. Ovaj dio grada karakteriše ugodno i veoma mirno životno okruženje nadomak centra grada, te dobra komunikacijska povezanost i sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Prizemlje: Dnevni boravak sa izlazom u baštu, kuhinja, trpezarija, toalet, predsoblje.
Sprat: Tri spavaće sobe, kupatilo, terasa, predsoblje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Blindo vrata. Alarm. Sigurnosne rešetke. Satelitska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 205i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.000KM

Cijena EUR: ~1.023EUR

Lokacija

Adresa: Safeta Pašalića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 89m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1985

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Garaža
Terasa
Namješteno
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad