Breka, Himze Polovine

Najam, Kuća, petosobna, Sarajevo, Breka

Polunamještena kuća sa terasom i parkingom, Breka

3 4 210m2
1.600 KM ~818 EUR

Iznajmljuje se polunamještena kuća površine 210m2. Nekretnina je pozicionirana u mirnom dijelu grada, naselje Breka, te osim što budućim zakupcima pruža uslove za ugodan boravak i privatnost, udaljena je svega 5 minuta vožnje od centra grada. Bitno je naglasiti da budući zakupci na raspolaganju imaju terasu koja pruža idealno mjesto za odmor, kao i veliki parking ispred kuće.

Nekretnina je zadnjih godina renovirana. Tom prilikom su postavljeni novi podovi, nova vanjska stolarija, renovirana kupatila i kuhinja.

Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi kupatilo, prostran dnevni boravak i predsoblje. Na prvom spratu se nalazi kupatilo, spavaća soba, trpezarija, kuhinja, balkon i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo.

Lokacija:
Kuća se nalazi na Breki cca. 3-4 minuta vožnje od centra grada.

Sadržaj:
Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi kupatilo, prostran dnevni boravak i predsoblje. Na prvom spratu se nalazi kupatilo, trpezarija, spavaća soba, balkon ,kuhinja i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija.  Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 302i/2019 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.600KM

Cijena EUR: ~818EUR

Lokacija

Adresa: Himze Polovine

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 210m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Terasa
Blindo vrata
Klima
Polunamješteno
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor