Buća Potok, Nusreta Prohića

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Buća Potok

Namještena kuća sa velikom baštom i garažom, Buća Potok

2 4 220m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se kompletno renovirana namještena kuća površine 220m2. Nalazi seu mirnom dijelu grada, naselje Buća Potok u ulici Nusret Prohića, te osim što budućim zakupcima pruža pravu oazu mira i privatnost, udaljena je svega 10 minuta vožnje od centra grada. Treba naglasiti da se oko kuće prostire velika prelijepa bašta koja je ograđena. Na raspolaganju stoji i velika garaža za 2 vozila.

Nekretnina je novije gradnje a bitno je naglasiti da je nedavno kompletno renovirana prilikom čega su korišteni kvalitetni materijali. Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana.

Kuća je podijeljena na dvije etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, dvije spavaće sobe i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, lođa, balkon i predsoblje. 

LOKACIJA Kuća se nalazi u Buća Potoku 10 minuta vožnje od centra grada.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na dvije etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, dvije spavaće sobe i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, lođa, balkon i predsoblje. 

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.  

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 178i/2022 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Nusreta Prohića

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 220m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Internet
Telefon
Kanalizacija
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad