Doglodi, Zaulice

Najam, Kuća, četverosobna, Ilidža, Doglodi

Četverosobna kuća sa garažom i velikom baštom u mirnom naselju, Doglodi

1 3 170m2
800 KM ~409 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se četverosobna kuća na mirnoj lokaciji u ulici Zaulica, naselje Doglodi. Kuća posjeduje ograđenu baštu od cca. 300m2 sa privatnim parking prostorom i garažom za jedno auto, a ukupna površina kuće iznosi 170m2. Kuća  je sagrađen 2011. godine.

Prizemlje je površine 85m2, sadrži prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom gdje se iz trpezarije izlazi u baštu a iz predsoblja se može pristupiti garaži i u toalet. Prvi sprat sadrži tri spavaće sobe sa dva balkona i veliko kupatilo.

Centralni dio Opštine Ilidža se nalazi na cca. 8 minuta lagane vožnje a stanica javnog prevoza je udaljna cca. 350 metara što omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada. U bližem okruženju je smještena osnovna škola kao i trgovačko ugostiteljski objekat. Zbog svojih karakteristika kao što su dobra pristupačnost, mirno okruženje, kvaliteta gradnje, blizina svih sadržaja ova nekretnina predstavlja idelano mjesto za život višečlane porodice.

LOKACIJA Kuća je smještena u ulici Zaulica, naselje Doglodi.

SADRŽAJ Prizemlje je površine 85m2, sadrži prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom gdje se iz trpezarije izlazi u baštu a iz predsoblja se može pristupiti garaži i toaletu. Prvi sprat sadrži tri spavaće sobe sa dva balkona i veliko kupatilo.

STANDARD Grijanje na kruto gorivo. Voda. Struja. Kanalizacija. Privatni parking. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stoalrija. Garaža. Klima.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 082i/2021 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 800KM

Cijena EUR: ~409EUR

Lokacija

Adresa: Zaulice

Grad: Ilidža, Doglodi

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 170m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Parking
Vrt
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Namješteno
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Kruta goriva
Stolarija
Drvena
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor