Grbavica, Radnička

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Grbavica

Adaptirana kuća novije gradnje sa baštom i parking mjestom u naselju Grbavica

2 4 225m2
2.500 KM ~1.278 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se kuća na tri etaže (P+2) ukupne površine 225m2 (svaka etaža po cca. 75m2), sa okućnicom od 600m2. Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja Grbavica, u blizini stadiona, u ulici Radnička. Lokaciju karakteriše blizina i dostupnost svih potrebnih sadržaja, koji će budućim zakupcima boravak učiniti ugodnijim. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, vrtići, banke, pošta, ugostiteljski objekti i veliki broj prodavnica itd.

Kuća se sastoji od dva stana (jedan dvoetažni na prvom i drugom spratu, a drugi stan je smješten u prizemlju kuće). Površina stana na prvom i drugom spratu je 150m2 i sastoji se od prostranog dnevnog boravka koji se spaja sa trpezarijom gdje je i izlaz na veliki balkon, a iz dnevnog boravka se moze pristupiti na mali balkon, kuhinje i toaleta, na drugom spratu su smještene tri spavaće sobe i veliko kupatilo. Stan u prizemlju površine 75m2 sadrži veliko predsoblje iz kojeg se pristupa u dnevni boravak, kuhinju koja je u sklopu trpezarije, spavaću sobu, kupatilo i ostavu. Bitno je naglasiti da kuća sadrži i saunu koja je odvojena i nalazi se uz kuću i prelijepo veliko dvorište sa parking mjestom koje stoji na raspolaganju budućim zakupcima.

Kuća je napravljena 2000. godine i od tada je sve redovno održavano. Kompletna adaptacija je izvršena prije dvije godine gdje je omogućeno grijanje na tri načina (električno, plinsko i grijanje na kruto gorivo).

Može se iznajmiti odvojeno stan u prizemlju, odvojeno stan na prvom i drugom spratu, i cijela kuća. Oglašena cijena se odnosi na cijelu kuću.

Lokacija:
Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja Grbavica, u blizini stadiona, u ulici Radniča.

Sadržaj:
Kuća se sastoji od dva stana (jedan na prvom i drugom spratu, a drugi stan je smješten u prizemlju kuće). Površina stana na prvom i drugom spratu je 150m2 i sastoji se od prostranog dnevnog boravka koji se spaja sa trpezarijom gdje je i izlaz na veliki balkon, a iz dnevnog boravka se moze pristupiti na mali balkon, kuhinje i toaleta, na drugom spratu su smještene tri spavaće sobe i veliko kupatilo. Stan u prizemlju površine 75m2 sadrži veliko predsoblje iz kojeg se pristupa u dnevni boravak, kuhinju koja je u sklopu trpezarije, spavaću sobu, kupatilo i ostavu. Bitno je naglasiti da kuća ima saunu koja je odvojena i nalazi se uz kuću i prelijepo veliko dvorište sa parking mjestom koje stoji na raspolaganju budućim zakupcima.

Standard:
Električno grijanje. Plinsko etažno. Grijanje na krutno gorivo. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke ploćice u kuhinjama i kupatilima. Kablovska TV. Ostava. Internet. Klima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 196i/2019 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.500KM

Cijena EUR: ~1.278EUR

Lokacija

Adresa: Radnička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 225m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad