Ilidža, Velika aleja

Najam, Kuća, 8 soba, Ilidža, Ilidža

Luksuzna vila sa bazenom i velikom baštom, Ilidža

4 6 700m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se ekskluzivna namještena vila površine 700m2 sa zatvorenim bazenom. Nekretnina je pozicionirana u mirnom dijelu grada, u elitnom dijelu Ilidže. Lokacija je rezidencijalnog tipa a karakteriše je osunčanost tokom cijelog dana, miran tempo života, te bogata i raznovrsna ponuda sadržaja u okruženju (supermarket, osnovna škola, apoteka, autobuska-trolejbuska stanica kao i taxi stajalište, zoološki vrt). Kuća i dvorište su ograđeni ogradom za dodatnu sigurnost a također su instalirani alarmni sistem i video nadzor.

Iza objekta se nalazi privatni parking i velika garaža (za cca. 3 vozila).

Ono što posebno treba naglasiti jesu prelijepo uređena bašta (cca. 4 duluma) i bazen (koji je zatvoren i u kojem je moguće uživati tokom cijele godine) a koji pružaju poseban doživljaj te idealno mjesto budućim zakupcima za  odmor i rekreaciju.

Kuća je podijeljena na 3 etaže. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, garderober. Na prvom spratu se nalazi veliki bazen (postoji i dio za sjedenje i druženje), sauna, fitnes, dva kupatila, dodatna kuhinja, dvije spavaće sobe. Na zadnjem spratu se nalaze tri spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i dodatni dnevni boravak.

LOKACIJA Nekretnina je pozicionirana u mirnom dijelu grada, na Ilidži.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na 3 etaže. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, garderober. Na prvom spratu se nalazi veliki bazen (postoji i dio za sjedenje i druženje), sauna, fitnes, dva kupatila, dodatna kuhinja, dvije spavaće sobe. Na zadnjem spratu se nalaze tri spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i dodatni dnevni boravak.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena i pvc stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima, toaletu i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Video nadzor.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 137i/2020 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Velika aleja

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 700m2

Broj soba: 8

Broj spavaćih soba: 6

Broj kupatila: 4

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Bazen
Klima
Kamin
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad