Koševsko Brdo, Jukićeva

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Koševsko Brdo

Polunamještena četverosobna kuća sa baštom i privatnim parkingom u neposrednoj blizini Bosnalijeka i Avaz Twist Towera, Koševsko Brdo, Centar

2 3 140m2
2.800 KM ~1.432 EUR

OPIS NEKRETNINE

Iznajmljuje se moderna polunamještena rezidencija ukupne površine cca. 140m2 smještena u ulici Jukićeva, naselje Koševsko brdo. Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu grada te budućim zakupcima pruža sve uslove za ugodan boravak i privatnost, a udaljena je svega par minuta vožnje od centra grada. U prizemlju kuće se nalazi parking prostor u koju mogu da stanu 2 vozila.

Kuća je za dodatnu sigurnost i privatnost ograđena. Ono što posebno izdvaja ovu nekretninu je velika bašta koja se prostire na dva nivoa a u koju je uloženo mnogo truda i pažnje i koja pruža idealne uslove za odmor i rekreaciju.

Nekretnina je tokom zadnjih godina u nekoliko navrata kompletno adaptirana.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom u baštu, i kupatilo. A na spratu tri spavaće sobe i kupatilo.

LOKACIJA Kuća se nalazi u ulici Jukićeva u mirnom dijelu naselja Koševsko brdo.

SADRŽAJ U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom u baštu, i kupatilo. A na spratu tri spavaće sobe i kupatilo.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet. Interfon. Klima uređaj.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 010i/2023 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.800KM

Cijena EUR: ~1.432EUR

Lokacija

Adresa: Jukićeva

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 140m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2004

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Kamin
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo