Koševsko Brdo, Antuna Hangija

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Koševsko Brdo

Moderna nenamještena rezidencija sa velilkom baštom i garažom u naselju Koševsko brdo

4 4 240m2
Na upit
Iznajmljuje se moderna nenamještena rezidencija ukupne površine cca. 240m2 smještena u ulici Antuna Hangija, naselje Koševsko brdo. Nekretnina se nalazi u jakom mirnom i tihom dijelu grada te budućim zakupcima pruža sve uslove za ugodan boravak i privatnost, a udaljena je svega par minuta vožnje od centra grada. U prizemlju kuće se nalazi velika garaža u koju mogu da stanu 2 vozila. Također, tu je i parking koji stoji na raspolaganju budućim zakupcima.

Kuća je za dodatnu sigurnost i privatnost ograđena. Ono što posebno izdvaja ovu nekretninu je velika bašta koja se prostire na dva nivoa a u koju je uloženo mnogo truda i pažnje i koja pruža idealne uslove za odmor i rekreaciju.

Nekretnina je tokom zadnjih godina u nekoliko navrata kompletno adaptirana.
U prizemlju se nalazi velika garaža, vešeraj, kupatilo, velika ostava, mali apartman koji se sastoji od spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Na prvom spratu se nalaze prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dva balkona, dvije spavaće sobe, ostava, dva kupatila i predsoblje. Na potkrovlju se nalazi dodatna kuhinja, galerija, kupatilo, toalet, spavaća soba i predsoblje.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Antina Hangija u mirnom dijelu naselja Koševsko brdo.

Sadržaj:
U prizemlju se nalazi velika garaža, vešeraj, kupatilo, velika ostava, mali apartman koji se sastoji od spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Na prvom spratu se nalaze prostran dnevni boravak, kuhihja, trpezarija, dva balkona, dvije spavaće sobe, ostava, dva kupatila i predsoblje. Na potkrovlju se nalazi dodatna kuhinja, galerija, toalet, kupatilo, spavaća soba i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet. Interfon. Klima uređaj.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 563i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Antuna Hangija

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 240m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 4

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 2/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Klima
Terasa
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad