Kovačići, Emerika Bluma

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Kovačići

Namještena dvoetažna kuća površine 120m2 sa baštom i garažom u bizini OHRa, Kovačići

1 3 120-12m2
1.500 KM ~767 EUR
Iznajmljuje se kompletno namještena dvoetažna kuća površine cca. 120m2 smještena u ulici Emerika Bluma, naselje Kovačići. Nekretnina je pozicionirana u izuzetno mirnom dijelu grada te na izuzetno atraktivnoj lokaciji, kod OHR-a. Dio četvrti u kojem se kuća nalazi je jedno od najatraktivnijih rezidencijalnih naselja u gradu.Čitavo naselje odiše mirnim tempom života i bogato je raznovrsnim sadržajima koji su neophodni za svakodnevni život kao npr; supermarket, pekara, ugostiteljski objekti, apoteka, banka kao i mnogobrojne ambasade, međunarodne institucije, tržni centri Sarajevo City Center i Alta. Stanice gradskog prevoza su na svega par minuta udaljenosti.

Pored objekta se nalazi veliki privatni parking (za cca. 2-3 vozila) kao i garaža. Iza kuće se nalazi bašta koja pruža idealno mjesto budućim zakupcima, za odmor i rekreaciju.

Nekretnina je dijelimićno adaptirana (postavljen laminat, adaptiran toalet, postavljena nova stolarija) ali redovno i uredno održavana tokom godina. Kuća je podijeljena na 2 etaže. U prizemlju se kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, dnevni boravak i predsoblje.Na prvom spratu se nalaze tri spavaće sobe, ostava i toalet.

Lokacija:
Kuća se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u ulici Emerika Bluma u neposrednoj blizini OHR-a .

Sadržaj:
Kuća je podijeljena na 2 etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo, dnevni boravak i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze tri spavaće sobe, ostava, toalet i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja pvc i drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 397i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.500KM

Cijena EUR: ~767EUR

Lokacija

Adresa: Emerika Bluma

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 120 - 12m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad