Kovačići, Džinina

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Kovačići

Polunamještena kuća sa velikom baštom na Kovačima, Stari Grad

2 3 180m2
3.000 KM ~1.534 EUR
Iznajmljuje se polunamještena kuća ukupne površine 180m2. Kuća se nalazi na jednoj od najpoželjnijih naselja u gradu (Kovači), na izuzetno mirnoj i tihoj lokaciji, udaljena svega par minuta hoda od Baščaršije, u ulici Džinina. Budući zakupci u neposrednoj blizini na raspolaganju imaju veliku ponudu sadržaja (supermarket, kafići, restorani, apoteka, pošta). Bitno je spomenuti da se iza kuće nalazi velika bašta koja stoji na raspolaganju budućim zakupcima.

Kuća je zadnjih godina u nekoliko navrata adaptirana u starobosanskom stilu koji joj daje posebnu i autetntičnu notu. Tom prilikom je postavljen novi pod, restaurirana vanjska i unutrašnja stolarija. Kuhnja i kupatila su kompletno adaptirani.
Kuća ima trostranu orijentaciju koja je čini izuzetno osvijetljenom i prozračnom tokom cijeloga dana a mirko-lokaciju karakterizira jedan poseban ugođaj mirnoće i komfora.

Kuća je podijeljena na dvije etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja, velika trpezarija, spavaća soba, kupatilo i predsoblje. Prvi sprat sadrži dnevni boravak, kupatilo, dvije spavaće i veliko predsoblje.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Džinina, naselje Kovači.

Sadržaj:
Kuća je podijeljena na dvije etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja, velika trpezarija, svavaća soba, kupatilo i predsoblje. Prvi sprat sadrži dnevni boravak, kupatilo, dvije spavaće i veliko predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinjama. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 405i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 3.000KM

Cijena EUR: ~1.534EUR

Lokacija

Adresa: Džinina

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 180m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Plin
Nova kuhinja
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad