Marijin Dvor, Tepebašina

Najam, Kuća, trosobna, Sarajevo, Marijin Dvor

Namještena adaptirana kuća sa velikom terasom i garažom, Tepebašina ulica, Marijin Dvor

2 2 130m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se kompletno renovirana namještena kuća površine 130m2. Nalazi se u mirnom okruženju, u ulici Tepebašina, te osim što budućim zakupcima pruža pravu oazu mira i privatnost, smještena je gotovo u samom centru grada. Treba naglasiti da se na krovu kuće nalazi velika terasa sa lijepim pogledom na grad. Na raspolaganju također stoji garaža, kao i privatni parking.

Nekretnina je kompletno renovirana a bitno je naglasiti da je redovno i uredno održavana.  Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana. U kući postoji dvostruki sistem grijanjan (etažno plinsko/etažno na pelet).

Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi garaža, mala ostava i predsoblje. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe balkon i predsoblje.

LOKACIJA Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Tepebašina.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi garaža, mala ostava i predsoblje. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak koji je u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe balkon i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijnaje sa alternativnim etažnim grijanjem na pelet. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.  

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 241i/2022 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Tepebašina

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 130m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad