Pofalići, Humska

Najam, Kuća, 7 soba, Sarajevo, Pofalići

Sedmosobna kuća od fasadne cigle sa velikom baštom i garažom na početku naselja Pofalići

2 6 216m2
2.000 KM ~1.023 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se polunamještena sedmosobna kuća površine 216m2 i 350m2 bašte na početku ulice Humska, naselje Pofalići. Obzirom na svoju poziciju, omogućena je veoma dobra cestovna povezanost sa ostalim dijelovima grada, kao i pristup neophodnim sadržajima. U blizini se nalazi stanica javnog prevoza. U široj okoline su smješteni osnovna škola, restorani, supermarketi, pekare kao i ostali gradski sadržaji. Centar grada je na samo nekoliko minuta vožnje.

Kuća se sastoji od dvije etaže i suterena. Na prvoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i dvije spavaće sobe. Unutrašnjim stepenicama pristupa se drugoj etaži koja se sastoji od 4 spavaće sobe, kupatila, toaleta i velikog predsoblja. A u suterenu kuće su smještene dvije velike prostorije sa kuhinjom i dodatnim prostorom. Kuća posjeduje garažu ali i vanjski parking za cca 3 auta.

Budući zakupci imaju na raspolaganju i prelijepu baštu koja predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju.

LOKACIJA Kuća se nalazi na početku ulice Humska, naselje Pofalići.

SADRŽAJ Kuća se sastoji od dvije etaže i suterena. Na prvoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i dvije spavaće sobe. Unutrašnjim stepenicama pristupa se drugoj etaži koja se sastoji od 4 spavaće sobe, kupatila, toaleta i velikog predsoblja. A u suterenu kuće su smještene dvije velike prostorije sa kuhinjom i dodatnim prostorom. Kuća posjeduje garažu ali i vanjski parking za cca. 3 auta.

STANDARD Plinsko etažno grijanje ili električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena i PVC stolarija. Parket. Keramičke pločice. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV.. Privatni parking. Garaža. Video nadzor.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 250i/2021 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.000KM

Cijena EUR: ~1.023EUR

Lokacija

Adresa: Humska

Grad: Sarajevo, Pofalići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 216m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 6

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Polunamješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo