Sedrenik, Sedrenik čikma

Najam, Kuća, 8 soba, Sarajevo, Sedrenik

Moderna nenamještena rezidencija sa velikom okućnicom (cca.4 duluma) na Sedreniku

4 6 600m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se nenamještena rezidencija površine 600m2. Ova uistinu rijetka prilika na tržištu pruža budućim zakupcima spoj komfora i mira. Nalazi se u sunčanom naselju Sedrenik, na udaljenosti 5 minuta vožnje od centra grada. Treba naglasiti da se oko kuće prostire velika prelijepa uređena bašta (cca,4 duluma) koja je ograđena betonskom ogradom. Budući zakupci na raspolaganju imaju i veliku natkrivenu (vanjsku) terasu i veliki balkon koji pružaju idealno mjesto za odmor i rekreaciju. Na raspolaganju stoji velika garaža (za 4 vozila), te veliki parking ispred kuće.

Nekretnina je novije gradnje (te uredno održavana) a bitno je naglasiti da su prilikom gradnje korišteni samo vrhunski materijali.  Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana.

Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi velika garaža, ostava i soba koja je predviđena za fitnes. Na prvom spratu se nalazi kuhinja, dva kupatila, dvije spavaće sobe, prostran dnevni boravak, dva balkona i predsoblje. Na potkrovlju se nalaze četiri spavaće sobe, dva  kupatila, kuhinja, galerija (koja ima cca 50m2), terasa i predsoblje.

LOKACIJA Kuća se nalazi na Sedreniku cca. 4-5 minuta vožnje od centra grada.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi velika garaža, ostava i soba koja je predviđena za fitnes. Na prvom spratu se nalazi kuhinja, dva kupatila, dvije spavaće sobe, prostran dnevni boravak, dva balkona i predsoblje. Na potkrovlju se nalaze četiri spavaće sobe, dva  kupatila, kuhinja, galerija(koja ima cca 50m2), terasa i predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje sa alternativnim električnim etažnim grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.  Video nadzor. Alarmni sistem.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 165i/2021 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Sedrenik čikma

Grad: Sarajevo, Sedrenik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 600m2

Broj soba: 8

Broj spavaćih soba: 6

Broj kupatila: 4

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Vrt
Nova kuhinja
Alarm
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad