Soukbunar, Urijan Dedina

Najam, Kuća, petosobna, Sarajevo, Soukbunar

Stilski uređena kuća na dvije etaže sa četiri spavaće, pet kupatila, tri balkona i dva parking mjesta u naselju Soukbunar

5 4 220m2
Na upit

Opis nekretnine:

Izdaje se stilski namještena umjetnička kuća na dvije etaže (Pr+1) površine 220m2 i dvorištem cca. 50m2. Nekretnina je pozicionirana u ulici Urijan Dedina, u naselju Soukbunar nedaleko od "RSG" radia. Lokaciju karakteriše odlična povezanost sa svim dijelovima grada preko glavne saobraćajnice na Tranzitu, te se u blizini nekretnine nalaze svi sadržaji za svakodnevne potrebe domaćinstva, kao i osnovna škola, vrtići i drugi.

Na prvom spratu kuće se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja i trpezarija sa balkonom, te spavaća soba sa prostranim kupatilom. U kupatilu je ugrađena jacuzzi kada, te po stilu i dizajnu podsjeća na tursko kupatilo. Svaka spavaća soba u kući posjeduje svoje kupatilo, a kuća sama po sebi se interesantnim izgledom i umjetninama izdvaja iz ponude nekretnina u Sarajevu. Na drugu etažu se pristupa vrlo lijepo urađenim drvenim stepeništem gdje su smještene dvije spavaće sobe, te manja spavaća soba za goste. Druga etaža sadrži i dva balkona.

U dvorištu kuće se nalazi natkrivena terasa cca. 50m2 idealna za odmor i druženje sa prijateljima, dok se ispod kuće nalaze dva parking mjesta pogodna za veći automobil.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u ulici Urijan Dedina, u naselju Soukbunar nedaleko od RSG radia. Lokacija je jako dobro povezana sa ostalim dijelovima grada preko Tranzita.

Sadržaj:
Prva etaža: Veliki dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba sa kupatilom, predsoblje, te ostava i balkon.
Druga etaža: Tri spavaće sobe, tri kupatila, dva balkona.

Standard:
Električno etažno grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Hrastov parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Telefon. Kablovska TV. Alarm. Internet. Blindo vrata. Parking prostor.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 268i/2016 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Urijan Dedina

Grad: Sarajevo, Soukbunar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 220m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 5

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2013

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: Pr - 1/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Etažno električno
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor