Stari Grad Mostar, Braće Fejića

Najam, Kuća, 14 soba, Mostar, Stari Grad Mostar

Jedinstvena prilika! Izdaje se kompletan, moderan hostel u neposrednoj blizini Starog Mosta, Mostar

11 14 390m2
Na upit

Opis nekretnine:

Izdaje se kompletan, moderan hostel smješten u glavnoj pješačkoj zoni Braće Fejića u neposrednoj blizini Starog Mosta (100 metera) u samom centru Mostara. U bližem okruženju smješten je veliki broj sadržaja od čega treba izdvojiti supermarkete Konzum i Amko, osnovna škola, vrtić, dom zdravlja, apoteka, pošta, nekoliko banaka, sud, elektrodistribucija, park, mnogobrojni kafići, kafeterije i restorani te zelena pijaca.

Bitno je napomenuti da se radi se o uhodanom biznisu koji bi budući zakupac mogao samo da nastavi ili organizuje po vlastitoj želji i prilagodi potrebama svojih gostiju. U 2015. godini hostel je izabran kao najbolji hostel u istočnoj Evropi prema ocijeni gostiju sa hostelbookers.com, te je dobio nagradu za izvrsnost.

Objekat sadrži 10 soba s ukupnim kapacitetom od 33 kreveta. Sve sobe su opremljene sa klimom, bežičnim internetom, kablovskom TV te posjeduju kupatila. Bitno je istaći da su svi kreveti pojedinačni.

Pored toga objekat posjeduje i zajedničke prostorije sa kablovskom televizijom sa preko 150 digitalnih kanala, recepciju, kuhinju, vešeraj te krovnu terasu iznad cijelog objekta.

Kao dodatnu opciju po potrebi moguće je iznajmiti još jedan zaseban sprat u susjednom objektu sa 4 sobe i 11 kreveta te dodatnom kuhinjom i zajedničkim kupatilom, tako da je ukupan smještajni kapacitet 44 kreveta.

Lokacija:
Hostel je smješten u glavnoj pješačkoj zoni Braće Fejića u neposrednoj blizini Starog Mosta (150 metera) u samom centru Mostara.

Sadržaj:
Prizemlje: Kotlovnica, ostava, kuhinja, dnevni boravak, dvokrevetna soba sa kupatilom i petokrevetna soba sa kupatilom
prvi sprat: Kuhinja, hodnik, 3 trokvetne sobe sa kupatilom, 1 četverokrevetna soba sa kupatilom
drugi sprat: Kuhinja, hodnik, 3 trokvetne sobe sa kupatilom, 1 četverokrevetna soba sa kupatilom
Potkrovlje: Vešeraj i ostava, terasa i dodatni WC na terasi.

Standard:
Sam objekat je građen kombinacijom modernih i tradicionalnih materijala. Fasada je izvedena storoporom debljine 5 i 8 cm, dok je prvi sprat prednje strane obložen kamenom. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Klima uređaji u svakoj sobi (10 komada). U cijelom objektu je provedeno centralno podno grijanje, sve sobe, kupatila, kao i hodnici imaju grijanje. U objektu je postavljen i video nadzor a provedene su i instalacije za solarno grijanje.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 220i/2017 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Braće Fejića

Grad: Mostar, Stari Grad Mostar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 390m2

Broj soba: 14

Broj spavaćih soba: 14

Broj kupatila: 11

Broj toaleta: 11

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: Pr - 2/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Terasa
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Satelitska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Podno grijanje
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor