Stari Grad, Safvet-bega Bašagića

Najam, Kuća, petosobna, Sarajevo, Stari Grad

Namještena adaptirana kuća sa velikom terasom, Stari Grad

1 3 130m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se kompletno renovirana namještena kuća površine 190m2. Nalazi se u mirnom dijelu grada, u ulici Safvet Bega Bašagića, te osim što budućim zakupcima pruža pravu oazu mira i privatnosti, udaljena je svega minut šetnje od Baščaršije. Treba naglasiti da kuća ima i veliku natkrivenu terasu koja pruža idealno mjesto za odmor i relaksaciju. 

Nekretnina je kompletno renovirana, te redovno i uredno održavana  Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana. U kući postoji dvostruki sistem grijanja (plinsko/električno).

Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi soba za rekreaciju i odmor. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, toalet, ostava, terasa i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo, mala terasa, balkon i predsoblje.

LOKACIJA Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici  Safvet Bega Bašagića.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na tri etaže. U prizemlju se nalazi soba za rekreaciju i odmor. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, toalet, ostava, terasa i predsoblje. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo, mala terasa, balkon i predsoblje.

STANDARD Grijanje na plinsku peć sa alternativnim električnim grijanjem Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska alu stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet.   

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 346i/2022 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Safvet-bega Bašagića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 130m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Kamin
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Plinske peći
Električna energija
Stolarija
Alumijin i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari Grad