Stari Grad, Ćopinica

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Stari Grad

Vila na uređenoj parceli površine 4 duluma, Gazin Han

3 4 300m2
Na upit
Izdaje se jedinstveno imanje u izuzetno mirnom dijelu grada. Nalazi se cca. 6-7 minuta vožnje od centra Sarajeva u ulici Ćopinica, naselje Gazin Han. Na imanju je kuća površine 300m2, te od pratećih objekata zimska kuhinja i roštilj sa natkrivenom terasom. Osim toga bitno je spomenuti da budući zakupci na raspolaganju imaju 4 duluma zemljišta koje pruža jedan poseban ambijent i ovu nekretninu čini rijetkom prilikom na tržištu i posebnim mjestom za život.

Nekretnina posjeduje garažu za dva vozila i veliki privatni parkig a treba spomenuti da je cijelo imanje u potpunosti ograđeno. Kuća je izgrađena 1989. godine a naknadno je adaptirana u nekoliko navrata tokom poslijednih godina. Tom prilikom je postavljen novi pod (parket), nova vanjska drvena stolarija, kuhinja i kupatilo su kompletno adaptirani, te je ugrađen alarmni sistem i video nadzor. Bitno je spomenuti da je vlasnik spreman na dodatna ulaganja i preinake a u zavisnosti od individualnih želja budućeg zakupca.

Kuća sadrži 300m2 i podjeljena je na dvije etaže. Prizemna etaža sadrži dvije spavaće sobe, dva dnevna boravka, kuhinju, dva kupatila, veliku igraonu (koja se može prilagoditi da odgovara namjeni budućeg zakupca), radnu sobu i predsoblje. Druga etaža sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, veliku terasu, ostavu i predsoblje.

Lokacija:
Imanje se nalazi u izuzetno mirnom dijelu grada, naselje Gazin Han, cca.6-7 minuta vožnje od centra Sarajeva.

Sadržaj:
Prizemna etaža sadrži dvije spavaće sobe, dva dnevna boravka, kuhinju, dva kupatila, veliku igraonu (koja se može prilagoditi da odgovara namjeni budućeg zakupca), radnu sobu i predosblje. Druga etaža sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, veliku terasu, ostavu i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje sa alternativim etažnim grijanjem na električnu energiju. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet. Lift. Klima. Alarmni sistem. Video nadzor.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 320i/2014 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Ćopinica

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 300m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1989

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Terasa
Parking
Kamin
Interfon
Internet
Plin
Dimnjak
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad